صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
انصاری فرد نخستين با سابقه مديرعاملي؛

مدیرعامل دسته چکی جانشين مصطفوي شد

پس از آنكه كمك 200 ميليون توماني علي‌آبادي به مصطفوي نتيجه‌اي در بر نداشت و مديرعامل سرخ‌ها نتوانست با جذب اين اعتبار نيز که شاید آخرین بهانه برای گریز از ترک کرسی مدیرعاملی بود، شرايط را حتي براي يك ديدار به حالت طبيعي بازگرداند و اين تيم پرستاره برابر ذوب‌آهن 9نفره همچون ديدار ملوان شكستي سنگين را متحمل شد تا تومار مديريت كنوني پرسپوليس پيش از كسب نتايج غيرقابل هضم‌تر بسته شود.
کد خبر: ۳۱۸۴۰
| |
17216 بازدید

آخرين فرصت داريوش مصطفوي براي ماندن در جايگاه مديرعاملي با شكست سنگين پرسپوليس برابر ذوب آهن اصفهان از دست رفت تا گزينه‌هاي جانشيني مصطفوي با قوت بيشتري مطرح شود و علي‌آبادي در عوض حمايت قاطع مديرعامل سرخ‌ها، درصدد اصلاحات مديريتي در اين باشگاه برآيد و نام مديرعامل اسبق پرسپوليس براي جانشيني مقبول واقع شود.

به گزارش خبرنگار ورزشي تابناك، پس از آنكه كمك 200 ميليون توماني علي‌آبادي به مصطفوي نتيجه‌اي در بر نداشت و مديرعامل سرخ‌ها نتوانست با جذب اين اعتبار نيز که شاید آخرین بهانه برای گریز از ترک کرسی مدیرعاملی بود، شرايط را حتي براي يك ديدار به حالت طبيعي بازگرداند و اين تيم پرستاره برابر ذوب‌آهن 9نفره همچون ديدار ملوان شكستي سنگين را متحمل شد تا تومار مديريت كنوني پرسپوليس پيش از كسب نتايج غيرقابل هضم‌تر بسته شود.

در شرايطي كه نام مجيد فرخزادي از بدو ورود به هيات مديره پرسپوليس به عنوان آلترناتيو مصطفوي مطرح بوده و در اين مقطع نيز برخي منابع از حضور وي در كرسي مديرعاملي پرسپوليس حكايت می کرد، به نظر مي‌رسد رئيس مجمع عمومي پرسپوليس قصد نداشت چنين ريسكي انجام دهد و بدين لحاظ گزينه‌اي باتجربه و مطئن تر براي خروج سرخ‌هاي پايتخت از شرايط بحراني را مدنظر قرار گرفت که این شخص کسی جز برادر بزرگ انصاری فردها نبود.

بر اين اساس عباس انصاري فرد كه از يك سو توسط برخي چهره‌هاي نزديك به علي‌آبادي حمايت ‌شد و از سويي ديگر روابطي نسبتاً حسنه‌ با هدايتي داشته و از يك بعد ديگر تجربه مديرعاملي اين باشگاه را در سال‌هايي نه چندان دور و در شرايطي به مراتب دشوارتر در كارنامه‌اش ثبت كرده، توانست اين عضو متمول هيات‌مديره سرخ‌ها را نيز با خود همراه سازد و بدین شکل جای داریوش مصطفوی مدیرعامل ناکام پرسپولیس را بگیرد.

نكته جالب آنكه در دوره‌ مديرعاملي عباس انصاري‌فرد كه ليدر ديگر برادران خود نيز محسوب مي‌شود، مشكلات مالي همواره جدي‌ترين بحران پيش روي پرسپوليس بود و البته او كه حامياني همچون هدايتي را در كنار خود نداشت، در مقايسه با شرايط فعلي، مديريت بهتري ارائه كرده بود كه همين مسئله تصميم‌گيرنده اصلي را بيش از پيش ترغيب كرد كه اين بار به نام او حكم صادر كند.

مدیرعاملی که در دوره پیشین مدیرتش به واسطه صدور چک هایی در آن مقطع که گفته می شد برخی از آنها از حساب شخصی خود بود، از سر دلسوزی برای رفع مشکلات سرخ ها خود و همچنین تا حدودس پرسپولیس را به دردسار انداخته بود و مدیرعامل دسته چکی معروف شد، این بار با تکیه بر تجارب گذشته و چالش هایی که در آن مقطع داشت و شاید امروز با بخش کمتری از آنها روبرو است، پشت میز مدیریت پرطرفدارترین باشگاه کشور خواهد نشست تا شاید این بار دوره طولانی تری در صف اول باقی بماند.

در متن صورتجلسه نشست امروز هیأت مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) که به مدت چهار ساعت در محل باشگاه پرسپولیس به طول انجامید و در نهایت منجر به انتخاب عباس انصاری فرد شد، آمده است:

"بسمه تعالی
ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام تاسوعا و عاشورای حسینی به شیعیان جهان به ویژه عزاداران حسینی در سراسر ایران اسلامی، به اطلاع کلیه هواداران باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) می رساند جلسه هیأت مدیره باشگاه امروز با حضور کلیه اعضاء برگزار و طی آن استعفای آقای داریوش مصطفوی مدیرعامل محترم باشگاه که در تاریخ 8/10/87 تقدیم هیأت مدیره شده بود مطرح و بحث و بررسی لازم در این باره انجام شد.

علیرغم عدم پذیرش این استعفا از سوی اعضای هیأت مدیره به علت اصرار آقای داریوش مصطفوی، اعضای هیأت مدیره نهایتاً با استعفای نامبرده موافقت کردند. در ادامه ضمن بحث و بررسی پیرامون گزینه های مختلف مدیرعاملی، نهایتاً آقای عباس انصاریفرد پس از مذاکره با وی و نیز با توجه به سوابق وی در باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) ضمن قدردانی و تشکر ویژه از زحمات آقای داریوش مصطفوی در طول زمان خدمتگزاری، از همه اعضای خانواده بزرگ پیروزی انتظار دارد با همکاری و همدلی برای پیشرفت و تعالی باشگاه و ارتقای جایگاه در مسابقات لیگ برتر فوتبال از هیچ تلاش و کوششی فرو گزار ننمایند.

مدیرعامل جدید باشگاه موظف است با بهره گیری از توان مدیریتی خود و یاری همه اعضاء پیشکسوتان و هواداران باشگاه بزرگ و مردمی پیروزی زمینه موفقیت در رده های مختلف بویژه تیم فوتبال بزرگسالان را در مسابقات داخلی و جام باشگاههای آسیا فراهم آورد.

اعضای هیئت مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس)"

به نظر می رسد حضور انصاری فرد که در اصالتش شکی نیست و به واسطه همین مسئله مورد تایید بخش اعظم پیشکسوتان و هواداران این تیم است، می تواند شوکی به موقع به باشگاهی وارد سازد که در لیگ فوتبال کم کمک در حال خروج از گردونه مدعیان قهرمانی است و تقریباً در سایر رشته های ورزشی نیز آنچه آغاز کرده بود، نیمه تمام گذاشت است و بیش از پیش در حجال از دست دادن شخصیت باشگاهی است که البته مرور زمان میزاناثربخشی مدیر جدید در راستای بهبود شرایط این باشگاه را مشخص خواهد ساخت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۵۶ - ۱۳۸۷/۱۰/۱۶
جای کاشانی یگانه مدیر عامل پرسپولیس خالی است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۳۴ - ۱۳۸۷/۱۰/۱۶
چه عجب بالاخره که به خواسسته هواداران هم توجه شد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۵۱ - ۱۳۸۷/۱۰/۱۷
یه مدیر اومد و رفت و پول مردم رو به هدر داد. اگر این باشگاه خصوصی هست پس این پول های میلیاردی که از سازمان تربیت بدنی میگیره چیه؟ اگر دولتی هست پس چرا سازمان بازرسی پی گیری این حیف و میل های بیت المال رو نمیکنه؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۰ - ۱۳۸۷/۱۰/۲۱
زرشک!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۳ - ۱۳۸۷/۱۰/۲۲
تنها مدیر عامل موفق این چند سال در پرسپولیس کاشانی بود ، حیف که قدر اورا ندانستند . کاش سازمان تربیت بدنی این تیم را با همراهی و نظرات کاشانی به بخش خصوصی واگذار نماید که تنها راه حل نجات این تیم است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۳ - ۱۳۸۷/۱۰/۲۳
سلام
استقلال و پرسپوليس حياط خلوت ورزشي براي حيف و ميل هاي ميلياردي
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟