صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دزدان دريايي يک کشتي يمني را ربودند

خبرگزاري آلمان از صنعا اعلام کرد دزدان دريايي اين کشتي را دو روز بعد از آزاد کردن يک کشتي ماهيگيري يمني، ربودند. دزدان دريايي اين کشتي ماهيگيري و خدمه آنرا به مدت دو هفته در اسارت خود داشتند.
کد خبر: ۳۱۶۰۲
| |
2278 بازدید

دزدان دريايي سومالي يک کشتي يمني حامل بيش از دو هزار تن گازوئيل را در درياي عرب ربودند

به گزارش واحد مرکزي خبر از تهران، وزارت دفاع يمن در بيانيه‌اي کوتاه که در پايگاه اينترنتي اين وزارتخانه منتشر شد، اعلام کرد اين کشتي از خليج عدن عازم بندر نشتون Nashtoon يمن بود که مورد حمله دزدان دريايي قرار گرفت و دزدان دريايي آنرا به سواحل سومالي منتقل کردند.

در اين بيانيه آمده است: مقامات يمني در حال برقراري تماس‌هايي براي آزادي اين کشتي و خدمه‌آن هستند.

هنوز جزئيات بيشتري در خصوص اين کشتي يا خدمه آن منتشر نشده است.
افزايش حملات دزدان دريايي نزديک سواحل سومالي موجب شده است برخي شرکت‌هاي کشتيراني مسير طولاني دماغه اميد نيک را در افريقاي جنوبي برگزينند و از عبور کشتي هايشان از کانال سوئز که در شمال منطقه ناآرام و ناامن سواحل سومالي قرار دارد، خودداري کنند.

خبرگزاري آلمان از صنعا اعلام کرد دزدان دريايي اين کشتي را دو روز بعد از آزاد کردن يک کشتي ماهيگيري يمني، ربودند. دزدان دريايي اين کشتي ماهيگيري و خدمه آنرا به مدت دو هفته در اسارت خود داشتند.

افزايش حملات دزدان دريايي به کشتي‌هاي باري در خليج عدن و سواحل سومالي در سال دو هزار و هشت ميلادي، هزينه‌هاي بيمه را براي شرکت‌هاي کشتيراني افزايش داده است.

گروه هاي تبهکار نيز در ازاي آزاد کردن کشتي‌هاي ربوده شده، حدود سي ميليون دلار باج دريافت کرده‌اند.

دزدان دريايي در سال دو هزار و هشت ميلادي به حدود يکصد و دوازده کشتي در سواحل سومالي و خليج عدن حمله کرده‌اند و بيش از چهل و دو کشتي را ربوده‌اند.

بالغ بر چهارده کشتي و بيش از دويست و چهل خدمه همچنان در اسارت دزدان دريايي سومالي هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟