صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مدارس "ستاره دار" می‌شوند

کد خبر: ۳۱۳۴۲۲
| |
2506 بازدید

معاون سلامت و تربیت بدنی وزیرآموزش و پرورش گفت: همه مدارس کشور تا پایان سال 94 تحت پوشش طرح مدارس مروج سلامت قرار گرفته و براساس معیارهای سلامت "ستاره‌ دار" می شوند.

به گزارش ایسنا، کیومرث هاشمی درباره توسعه مدارس مروج سلامت گفت: یکی از برنامه‌های معاونت سلامت آموزش وپرورش این است که تا پایان برنامه پنجم توسعه، همه مدارس تحت پوشش طرح مدارس مروج سلامت قرار بگیرند و براساس معیارهای بهداشت و سلامت، مدارس درجه‌بندی و ستاره‌دار می‌شوند.

وی افزود: مقرر شده درجه بندی مدارس مروج سلامت بر اساس معیارهایی که وزارت بهداشت از سازمان بهداشت جهانی استخراج کرده، صورت بگیرد و با توجه به امکاناتی که مدارس از لحاظ بهداشت و سلامت دارند، این درجه‌بندیها اعلام شود.

معاون سلامت و تربیت بدنی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه تحقق اجرای این طرح ارتقا سطح کیفی و بهداشت و سلامت دانش‌آموزان را در پی دارد، تاکید کرد: در تلاش هستیم تا پایان سال 94 و اتمام برنامه پنجم توسعه، این طرح را در سراسر کشور عملیاتی کنیم.

به گفته هاشمی، از سال تحصیلی 93-92 نیز علاوه بر اجرای برنامه‌های سلامت فعلی در مدارس، طرحهای آهن یاری و سنجش سلامت نیز اجرایی شده است.

صدور شناسنامه سلامت برای تمامی دانش آموزان

وی از صدور شناسنامه سلامت برای تمامی دانش‌آموزان تا پایان برنامه پنجم توسعه خبرداد وگفت: به دنبال اجرایی کردن صدور شناسنامه سلامت برای تمامی دانش آموزان کشورهستیم و این طرح با همکاری خوب وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی انجام می‌شود.

معاون سلامت و تربیت بدنی وزیر آموزش وپرورش تصریح کرد: به دنبال این هستیم تا با اجرای طرح شناسنامه سلامت در بین بخشی از دانش‌آموزان راهنمایی و دبیرستان، آمار پوشش شناسنامه سلامت دانش‌آموزی در سال 92 را به حدود چهار میلیون نفرافزایش دهیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟