صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

پیشرفت علمی ایران منافع آمریکا را به خطر می‌اندازد

کد خبر: ۳۱۳۱۳۷
| |
2520 بازدید

 عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به اینکه حتی تعلیق فعالیت‌های هسته‌ای ایران در نطنز، اراک و اصفهان دشمن را قانع نکرد، تصریح کرد: پیشرفت علمی ایران منافع آمریکا را در سراسر جهان به خطر می‌اندازد.

ابراهیم کارخانه‌ای  گفت: ایران هیچگاه درباره فعالیت هسته‌ای خود و هر مساله دیگری به باید‌ها و نباید‌ها دشمن بها نمی‌دهد؛ زیرا در غیر این صورت باید بر اساس خواست دشمن سیاستگذاری کند.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی افزود: تهران در آغاز زیر اتهام شدید غرب مبنی بر استفاده از تسلیحات هسته‌ای قرار داشت و برای اعتمادسازی و راستی آزمایی، تاسیسات خود را برای بازرسی در اختیار غرب قرار داد و چندین هزار نفر-روز بازدید از تاسیسات ایران، انجام شد.
این نماینده مردم در مجلس نهم بیان کرد: حتی تعلیق فعالیتهای هسته‌ای در نطنز، اراک و اصفهان دشمن را قانع نکرد و جمهوری اسلامی متوجه این نکته شد که مخالفت غرب با ایران هسته‌ای نیست، بلکه با ایران اسلامی است و این موضوع، منافع غرب و امریکا را در سراسر جهان به خطر انداخته است.
وی با اشاره به اینکه امریکا ۱۰۵ رآکتور هسته‌ای دارد که برخی از آن‌ها مواد اولیه بمبهای اتمی را تولید می‌کنند، تصریح کرد: هیچ نظارتی بر فعالیتهای هسته‌ای امریکا وجود ندارد؛ زیرا صد‌ها کلاهک هسته‌ای آماده شلیک در این کشور فعالیت دارد ولی ایران برای راه اندازی یک رآکتور هسته‌ای به منظور تولید هزار مگا وات برق گرفتار توطئه غرب شده است.
عضو کمیسیون انرژی مجلس با تاکید بر اینکه تمام فعالیتهای هسته‌ای ایران تحت نظارت دوربینهای آژانس قرار دارد، گفت: ایران علاوه بر اینکه از نظر سیاسی با دول استعماگر و سلطه طلب مشکل دارد، به عنوان قلب انقلاب اسلامی در عرصه معادلات جهانی نیز برای آن‌ها مساله ساز شده است؛ زیرا غرب با بیداری اسلامی و رویش انقلاب اسلامی در پهنه جهان مخالف است. /

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار