صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

احمدزاده پاي خود را به تيغ جراحان مي‌سپارد

کد خبر: ۳۱۱۶۹۵
| |
3067 بازدید
سرمربي ملوان بندر انزلي که در ديدار بزرگداشت سيروس قايقران به ميدان رفت و دچار مصدوميت شد پاي خود را عمل مي‌کند.

عصر چهارشنبه 2 تيم پيشکسوتان انزلي و رشت در ورزشگاه تختي انزلي به مصاف يکديگر رفتند. اين مسابقه در نهايت با برتري 3 بر 2 تيم انزلي به پايان رسيد.

به گزارش فارس، در اين ديدار مچ پاي محمد احمد زاده سر مربي تيم ملوان شکست. به همين دليل روز گذشته خاچاطوريان دستيار وي در نشست خبري ديدار مقابل آلومينيوم هرمزگان حاضر شد.

پاي احمدزاده در حال حاضر در گچ است و او فردا پس از بازگشت از بندرعباس قرار از است پاي خود را به تيغ جراحان بسپارد و عمل کند.

آلومينيوم و ملوان در چارچوب هفته سي و يکم ليگ برتر امروز از ساعت 17 به مصاف يکديگر مي روند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...