نگاهي به هفته يازدهم بسكتبال
دوستداران بسكتبال در خوزستان مطمئن هستند ميتوانند با حضور در سالن بسكتبال بندرامام يك بازي جذاب و تمام عيار را تماشا كنند.
به گزارش ايسنا، مصاف تيمهاي مدعي و با سابقهي بسكتبال ايران در چارچوب هفتهي يازدهم رقابتهاي ليگ برتر بسكتبال تب و تاب را در مسابقات روز پنجشنبه بالا ميبرد.
تيم پتروشيمي بندرامام كه اين روزها بر صدر جدول ردهبندي تكيه زده است، در صدد است تا دو امتياز خانگي و با ارزش را مقابل تيم صبامهر كسب كند. آنها به اندازه كافي بازيكن آماده و سرحال را براي بازي مقابل تيمي مثل صبا دارند. توني مديسون به عنوان يك بازيساز متفكر شناخت خوبي از حريف دارد و ميتواند در كنار ديگر بازيكنان آماده پتروشيمي يك روز بيادماندني را خلق كند.
جدال نناد كردزيچ به عنوان يك مربي خارجي با مهران شاهينطبع مربي پرافتخار ايران از ديگر وجهههاي اين ديدار پربرخورد و نفسگير خواهد بود. صبامهر به عنوان تيم ميهمان در اين بازي حامد آفاق، بازيكن مليپوش و شوتزنش را در اختيار ندارد اما، اين تيم هم آن قدر بازيكن آماده دارد كه بتواند جاي او را پر كند.
شاهين طبع درخصوص اين ديدار ميگويد: «به رغم شناختي كه از حريف داريم به آنها به عنوان يك تيم صدرنشين احترام مي گذاريم اما، بايد بگويم در اين ديدار به دنبال كنترل كردن شرايط و بازي هستيم. شانس هر دو تيم را براي كسب پيروزي يا شكست مساوي ميدانم اما، قطعا تلاش ما معطوف به كسب پيروزي است.»
محمد كساييپور، مربي تيم پتروشيمي بندرامام هم اعتقاد دارد صبا مهر تيمي است كه بسكتبال را خيلي اصولي بازي ميكند. او ميافزايد: «تيم صبا ميزبان بازيكنان جوان و با تجربهاي است كه با بهرهگيري از تجربيات سالهاي گذشته به ميدان ميآيد اما، نبايد فراموش كرد كه ما با سختي توانستهايم با حريفانمان فاصله بگيريم و هرگز قصد نداريم اين بازي را دست كم بگيريم.»
اما، در ديگر ديدارهاي شبه مهم هفتهي يازدهم ليگ برتر بسكتبال، مهرام پس از كسب عنوان ششم رقابتهاي جام شيخ راشد امارات پس از مواجهه با يك خستگي مفرط بايد در تهران برابر تيم سرپا حمله شهرداري گرگان صف آرايي كند. كوچكترين غفلت شكست ديگري را به كارنامهي مهرام اضافه خواهد كرد.
سرگل لنگرود در خانه ميزبان تيم تازه مدعي شده دانشگاه آزاد است. تيمهايي كه ردههاي يازدهم و دوازدهم جدول ردهبندي را در اختيار دارند. دانشگاه آزاد درصدد جدا شدن از قعر جدول است و تيم سرگل، جوياي نام.
مصاف تيمهاي لولهي a.s شيراز و هيات بسكتبال شهركرد يكي ديگر از ديدارهاي ديدني ليگ برتر در هفتهي يازدهم است كه ميتواند همچنان تماشاگران شهركردي را به سرذوق آورد و سرانجام تيم بدون برد هيات بسكتبال خراسان رضوي است كه مجبور است به فرار از يك شكست ديگر مقابل تيم بيم مازندران بيانديشد.
تيمهاي پتروشيمي بندرامام، مهرام، ذوب آهن اصفهان، صبامهر، آرارات، تراكتورسازي كردستان، بيم مازندران، لولهي a.s شيراز، شهرداري گرگان، هيات بسكتبال شهركرد، سرگل لنگرود، دانشگاه آزاد و هيات بسكتبال خراسان رضوي عناوين اول تا سيزدهم را دراختيار دارند.


