میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

وزارت ‌خارجه پیگیری کند

کد خبر: ۳۰۹۷۱۴
| |
3155 بازدید

نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: کشتن شهروند ایرانی توسط دیپلمات سفارت عربستان در حالت مستی یک قتل غیرعمد نیست و اقدامات لازم توسط وزارت خارجه مطابق با عرف بین‌الملل باید انجام شود.

منصور حقیقت‌پور نائب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به حادثه تصادف کارمند سفارت عربستان با دو نفر از شهروندان ما گفت: البته تشخیص نهایی با دادگاه است اما تصادف با شهروندان ایرانی توسط کارمند سفارت عربستان در حال مستی و در حال رانندگی، یک قتل غیرعمد نیست و باید اقدامات لازم در این باره انجام شود.

وی با بیان اینکه کارمند سفارت عربستان قوانین جمهوری اسلامی ایران را زیر پا گذاشته است، افزود: کشوری که سردمداران آن خود را خادم حرمین شریفین معرفی می‌کنند شاهد هستیم که کارمند سفارت این کشور در حالت مستی این مسائل را به وجود می‌آورد.

نائب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: ما پیگیری می‌کنیم تا وزارت امور خارجه تمام توان خود را در جهت حمایت از شهروندان ما به کار گرفته و برخورد لازم را با این مسأله مطابق با عرف بین‌الملل داشته باشد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات