برنامههاي فدراسيون فوتبال براي حمايت از مردم غزه
فدراسيون فوتبال با هماهنگي مسئولان سازمان ليگ برتر اعلام كرد براي حمايت از مردم غزه برنامه هايي را در هفته بيستم اجرا خواهد كرد..
به گزارش فارس، در پي حملات رژيم صهيونيستي به غزه و كشتار مردم فلسطين، جامعه ورزش ايران به شدت اين رفتارها را محكوم كرده است.
امروز مهدي تاج، به عنوان نماينده فدراسيون فوتبال در تجمع مردم تهران براي حمايت از مردم غزه در ميدان فلسطين شركت كرد.
وي در اين مورد به خبرگزاري فارس، گفت: فدراسيون فوتبال به شدت حمله وحشيانه رژيم صهيونيستي به غزه را محكوم مي كند. در همين زمينه اعلام كرده ايم در هفته بيستم مسابقات ليگ برتر ايران با پرچم هاي سياه و نوشته هايي عليه صهيونيست ها در ورزشگاه ها از مردم مظلوم فلسطين دفاع خواهيم كرد.
سخنگوي فدراسيون فوتبال درباره جلسه روز گذشته براي انتخاب سرمربي تيم اميد اظهار داشت: روز گذشته جلسه مهمي را در فدراسيون برگزار كرديم. تا كنون 7 مربي نهايي شده اند. از مرتضي محصص و فريدون معيني به عنوان 2 كارشناس بزرگ ايران و AFC خواسته ايم با بررسي برنامه هاي همه نامزدها بهترين گزينه را به فدراسيون معرفي كرده تا بتوانيم هر چه زودتر سرمربي اميد را انتخاب كنيم.
وي درباره احتمال تغيير زمان دربي تاكيد كرد: با توجه به مسايل مختلف در فدراسيون فوتبال هنوز در اين زمينه جلسه اي نداشته ايم.



