حكم رهبر انقلاب به ذوالقدر پساز عزل وي در وزارتكشور
فرمانده كل قوا در حكمي، سردار سرتيپ پاسدار محمدباقر ذوالقدر را به سمت معاون ستاد كل نيروهاي مسلح در امور بسيج منصوب كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، متن حكم رهبر انقلاب اسلامي بهاين شرح است:
بسمالله الرحمن الرحيم
سردار سرتيپ پاسدار محمدباقر ذوالقدر
بسيج كه با فرمان مبارك حضرت امام (ره) بنا نهاده شد، شجره طيبهاي است كه بايد در همه عرصههاي زندگي و با حضور پرشور آحاد مردم باايمان و متعهد گسترش داشته باشد.
در جهت تحققاين امر مهم و تقويت كمي و كيفي نيروي مقاومت بسيج، معاونتي در ستاد كل نيروهاي مسلح تشكيل ميشود.
بنا به پيشنهاد رئيس ستادكل نيروهاي مسلح، جنابعالي را كه از تعهد و سوابق مديريتي در سطوح عالي برخورداريد، به عنوان معاون ستادكل نيروهاي مسلح در امور بسيج منصوب ميكنم.
انتظار دارم مسئولان قواي سه گانه و ساير بخشها و اقشار محترم مردم همكاريهاي لازم را به عمل آورند.
توفيق همگان را از خداوند متعال مسئلت ميكنم.
سيدعلي خامنهاي
گفتني است، صبح روز يکشنبه گذشته، يک مقام خارج از وزارت کشور در نامهاي خطاب به پورمحمدي، خواستار عزل فوري محمدباقر ذوالقدر، قائم مقام وزارت کشور و دبير شوراي امنيت کشور و انتصاب شخصي به جاي او شده بود.


