صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مجلس خواستار تحقیق و تفحص از وزارت نفت است

کد خبر: ۳۰۶۷۰۳
| |
1835 بازدید
عضو کمیسیون عمران مجلس در واکنش به افزایش نرخ قیر در کشور گفت: کمیسیون عمران مجلس در رابطه با چرایی افزایش قیمت قیر در کشور خواهان تحقیق و تفحص از وزارت نفت و شرکت‌های تابعه آن بوده، چراکه دلایل مسئولین این وزارت خانه برای کمیسیون قانع کننده نبوده است.

علیرضا خسروی در گفت‌و‌گو با خانه ملت، با اشاره به اینکه در مورد افزایش قیمت قیر و فرآورده‌های نفتی در کشوراز مسئولین ذیربط سوالاتی پرسیده شد، گفت: در مورد افزایش قیمت قیر ودیگر فرآورده‌های نفتی از مسئولین وزارت نفت توضیح خواسته شد که پاسخ‌ها قانع کننده نبوده است.

 نماینده مردم سمنان و مهدی شهر در مجلس شورای اسلامی با انتقاد شدید از افزایش بی‌مورد نرخ قیر در کشور افزود: مسئولین شرکت نفت افزاش قیمت مواد اولیه را در بالا رفتن نرخ قیر موثر دانسته‎اند، اما این موضوع به هیج عنوان پذیرفته نیست، چراکه مواد اولیه تا این حد افزایش قیمت نداشته تا بتواند روی نرخ فرآورده‌های نفتی تاثیر گذار باشد.

وی با بیان اینکه نهادهای نظارتی باید در مورد علت افزایش برخی فرآورده‌های نفتی وارد عمل شده و آنرا بررسی کنند، اظهارداشت: کمیسیون عمران مجلس در رابطه با چرایی افزایش قیمت قیر در کشور خواهان تحقیق و تفحص از وزارت نفت و شرکت‌های تابعه آن بوده، چراکه دلایل مسئولین این وزارت خانه برای کمیسیون قانع کننده نبوده است.

خسروی تصریح کرد: با روند افزایشی و فزاینده قیمت قیر در کشور بهتر است مسئولین به جای آسفالت خیابان‌ها از سنگ فرش استفاده کنند، چراکه به نظر می‌رسد در حال حاضر این امر با هزینه کمتری انجام خواهد شد.

عضو کمیسیون عمران مجلس خاطر نشان کرد: برخی نهادهای نظارتی با سرگرم شدن و توجه بیشتر به مسائلی همچون افزایش نرخ بلیط ناوگان ریلی و هوایی از موضوع قیر و مشتقات نفتی غافل شده و برخی نیز به صادرات این کالا روی آورده‌اند که این امر را نیز می‌توان از دلایل افزایش قیمت قیر در کشور دانست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟