با وجود مشکلات تأمین ارز دارو

صد میلیون دلار مردم ایران در جیب راه‌آهن آمریکا!

جامعه چنان به شنیدن اخبار داغ عادت کرده‌ که اعلام خبر خرید صد میلیون دلاری اوراق قرضه راه‌آهن آمریکا توسط یک مؤسسه مالی و اعتباری از پنج ماه پیش تاکنون مورد توجه قرار نگرفته است؛ پرونده‌ای که رئیس بانک مرکزی یک بار دیگر آن را باز کرده است.
کد خبر: ۳۰۵۹۰۸
|
۱۲ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۲ 02 March 2013
|
36248 بازدید
|

وقتی محمود احمدی‌نژاد در یازدهم مهر ماه در کنفرانس خبری خود به پرسش‌های متعدد درباره وضعیت کشور و به ویژه مسائل اقتصادی پاسخ می‌داد، فضای پرالتهاب بازار ارز، پرسش‌های پرچالش خبرنگاران و مواضع دیگر مقامات و مسئولین و البته پاسخ‌های رئیس‌جمهور، فضایی را پدید آورد که یکی از نکات مهم در آخر کنفرانس خبری چندان مورد توجه رسانه‌ها قرار نگرفت.

رییس‌جمهور در بخشی از نشست خبری با پرسش خبرنگار روزنامه قدس درباره تمهیدات اندیشیده شده در دولت برای حل مشکل نوسانات ارز روبه‌رو شد و با بیان اینکه «همه باید کمک و مراعات کنند که تقاضایی بی‌جهت کنار برود»، افزود: اینکه کسی ده میلیون دلار می‌خواسته تا کاغذ وارد کند و اکنون این به صد میلیون دلار رسیده، یک تقاضای اضافی است. البته در این میان، برخی کارهای خوبی نکرده‌اند. یک مؤسسه مالی ـ اعتباری سال گذشته از بانک مرکزی پول گرفته و با آن اوراق قرضه راه‌آهن آمریکا را خریداری کرده است؛ البته بانک مرکزی با آن برخورد کرده ولی این کار نادرستی است و باید احساس تعهد ملی وجود داشته باشد. اخلال در اقتصاد همین است.

دقیقا پنج ماه پس از آن تاریخ، جمعه یازدهم اسفند ماه، سخنان رئیس کل بانک مرکزی منتشر شده ‌که در گفت‌وگو با ایرنا با اشاره به خرید صد میلیون اوراق قرضه راه آهن آمریکا توسط یک مؤسسه مالی و اعتباری گفته است: چنین مؤسسه‌ای نباید در کشور فعالیت داشته باشد.

در شرایطی که اقتصاد کشور به دلیل مشکلات موجود بر سر راه فروش نفت و انتقال درآمد حاصله به داخل کشور با مشکلات بسیاری روبه‌رو شده ‌و افزایش نرخ ارز، فشار زیادی ‌به زندگی مردم تحمیل کرده و بخش زیادی از بودجه عمرانی کشور محقق نشده است و بسیاری از پروژه‌های داخلی با مشکل تأمین اعتبار مواجه هستند، پیدا شدن مؤسسه‌ای که چنین کاری کرده، غیر قابل توضیح است.

در این باره باید گفت که تاکنون درباره برخورد مورد اشاره رئیس‌جمهور با این تخلف بزرگ اطلاع‌رسانی نشده، در حالی ‌که بنا بر آخرین قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز که مورد بررسی مجلس شورای اسلامی قرار گرفته است، ورود، خروجی، خرید، فروش و حواله ارز بدون رعایت ضوابط تعیینی از سوی دولت و بدون مجوزهای لازم از بانک مرکزی قاچاق ارز به شمار می‌رود. به سخن دیگر، بانک مرکزی به جای این که تنها به صورت زبانی گله‌گذاری ‌و یا اینکه در مورد اقدامات خود سکوت کند، لازم است به افکار عمومی در مورد چگونگی وقوع آن پاسخ دهد.

هر چند دولت خود در این مسأله در حال ایفای نقش شاکی است، ‌باید به افکار عمومی پاسخ داده شود که در پنج ماه اخیر چه شده که بدون اعلام خبری از پیگیری مسأله، رئیس بانک مرکزی بار دیگر فقط ‌گله و شکایت کرده است؟!
کدام مؤسسه ‌چنین کاری کرده ‌است؟ منبع تأمین ارز مورد اشاره کجا بوده ‌و در فضای بسیار سختگیرانه تحریم‌ها، این میزان کلان ارز به چه روشی صرف خرید اوراق قرضه راه‌آهن آمریکا شده است؟

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۳۵
انتشار یافته: ۱۵
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۱ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
ازما نشنیده بگیرید.اسم موسسه :
ا.ا
احسان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
یک اختلاس بزرگ دیگر
با افرادی به نام الف . ب . پ . ت
ناشناس
|
United States
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
ای کاش اسم اون موسسه مالی اعتباری را می گفتید تا معلوم می شد چرا؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
علاج واقعه رو قبل از وقوع باید کرد اقای رئیس!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۷ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
حداقل خیرخواهی برای مردم گفتن نام موسسه خائن است-هردم ازاین باغ بری میرسد"تازه تر ازتازه تری میرسد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
لابد سود دهی خوبی دارد ضمنا مگه 100 میلیون دلار در اقتصاد آمریکا عددی است مطمئن باشید ککشان هم نمی گزد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
خرید سهام در کشورهایی که دارای حداقل نوسان اقتصادی هستند از نظر اقتصادی امری مثبت و سودآور است. بخصوص اگر این کار در دوره ای اتفاق بیفتد که سهام مورد نظر دچار افت موقتی شده است.
بهمن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۷ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
یکی صد ملیون دلار اوراق میخره ولی دارو در ایران پیدا نمیشه- انصاف نیست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
شوخی میکنی؟ حالا ما هیچی اما امریکایی ها که این همه مواظب ورود پول ایران به کشور شون هستند؟ مگه ممکنه؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
توی این بحران اقتصادی ما نباید به کشور دوست آمریکا کمک کنیم؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت