صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تراکتورسازی تیم توانایی است

کد خبر: ۳۰۵۱۲۳
| |
2395 بازدید

 سرمربی تیم فوتبال الجزیره گفت: تراکتورسازی تیم توانایی است و تلاش خود را در این بازی انجام می‌دهیم.

به گزارش خبرگزاری فارس، لوئیس میلا در نشست خبری پیش از دیدار مقابل تراکتورسازی در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا عنوان کرد: بازی مهمی برای ماست. تراکتورسازی تیم توانایی است و برای اولین بار در لیگ قهرمانان آسیا حاضر شده و این موضوع انگیزه بازیکنان را بیشتر می‌کند. همچنین تیم خوبی چون الجزیره مقابل آنها قرار می‌گیرد که این موضوع انگیزه این بازیکنان را دوچندان خواهد کرد.

وی درباره اینکه به تازگی هدایت تیم الجزیره را برعهده گرفته خاطرنشان کرد: تغییرات نیاز به زمان دارد و مربی قبلی تمام تلاش خود را انجام داده اما من هم فلسفه خود را در زمین پیاده خواهم کرد.

وی درباره اینکه مصدوم و محرومی برای این بازی دارد خاطرنشان کرد: خیر در این بازی خوشبختانه هیچ مصدوم و محرومی نداریم و با تیم کامل به مصاف تراکتورسازی می‌رویم.

سرمربی الجزیره درباره شناختش از تیم‌های اماراتی خاطرنشان کرد: تاکنون تجربه مربیگری در امارات را نداشتم اما تجربه کافی در مربیگری دارم. در تیم زیر 21 سال اسپانیا 4 سال کار کردم و تمام تجربه لازم را دارم. تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم که در این تیم موفق باشیم و بتوانیم رضایت مسئولان این باشگاه را کسب کنم.

وی افزود: امیدوارم بازی خوبی فردا شاهد باشیم و بتوانیم عملکرد مناسبی داشته باشیم.

ریکاردو اولیویرا، بازیکن تیم فوتبال الجزیره امارات نیز در این نشست حضور داشت. وی در پاسخ در مورد این بازی تصریح کرد: می‌خواهم بهترین بازی را برای تیمم انجام دهم و به اندازه کافی انگیزه دارم. با تمام قدرت مقابل تراکتورسازی قرار خواهیم گرفت و امیدوارم نتیجه سال گذشته مقابل استقلال تکرار شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟