صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
قاتل در جلسه دادگاه در دفاع از خودش مدعی شد

مقتول از من خواست او را بکشم!

کد خبر: ۳۰۳۷۱۵
| |
8512 بازدید
مرد جوان که متهم به قتل زن جوانی در تهران است در جلسه دادگاه مدعی شد به دستور مقتول او را کشته است.

به گزارش بهار، رضا، متهم بهمن سال گذشته بعد از مدتی ارتباط با یک زن او را در خانه‌اش به قتل رساند. ماموران پلیس آگاهی تهران بعد از اطلاع از این جنایت تحقیقات خود را در این رابطه شروع کرده و در جریان بررسی‌ها متوجه ارتباط مقتول با مردی شدند. 22روز بعد متهم دستگیر و در بازجویی‌ها گفت: مقتول سه بار از من خواست که او را بکشم تا این‌که آخرین بار یک بالشت را روی صورتش گذاشتم و وقتی به خودم آمدم او خفه شده بود. با تکمیل تحقیقات پرونده این جنایت برای محاکمه به دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد.

اولیای دم مقتول با قرار گرفتن در جایگاه برای متهم درخواست قصاص کرده و قبول کردند برای اجرای حکم سهم تفاضل دیه را پرداخت کنند. همسر مقتول هم به عنوان ولی قهری دخترش درخواست قصاص کرد: هنوز دخترم از ماجراهای رخ داده هیچ اطلاعی ندارد و به همین دلیل او را به دادگاه نیاورده‌ایم. قاضی همت‌یار رییس شعبه 113 دادگاه کیفری استان تهران در ادامه از متهم خواست در جایگاه حاضر شود و اتهام مشارکت در قتل عمدی، شرب خمر و ارتباط نامشروع را به متهم تفهیم کرد.

رضا بعد از حضور در جایگاه اتهام قتل عمدی و شرب خمر را قبول کرد اما منکر رابطه نامشروع با مقتول شد. او از در دفاع از خود گفت: مقتول مدعی بود که از زندگی‌اش خسته شده و از من خواست که به زندگی او پایان دهم.

در این لحظه وکیل متهم با اشاره به ارتباط قتل و رابطه نامشروع از رییس دادگاه خواست جلسه محاکمه به صورت غیرعلنی برگزار شود و رییس شعبه 113 دادگاه کیفری ادامه محاکمه را غیرعلنی اعلام کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار