وزير اطلاعات: جاسوسان تبعه انگليس نيستند
وزير اطلاعات در پاسخ به سوالي درباره دستگيري خبرنگاران انگليسي در ايران به اتهام جاسوسي اظهار داشت: افراد دستگير شده تبعه آن كشور نبودند، البته از آن مجرا استفاده ميشود.
به گزارش فارس، غلامحسين محسني اژهاي وزير اطلاعات امروز در حاشيه جلسه هيئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالي درباره آخرين خبرها از گروهك تروريستي ريگي گفت: يك فرد شرور كه ارزشي ندارد، اين گروه در شرق كشور گاهي شرارتهايي انجام ميدهد كه دستگير ميشوند.
وي در پاسخ به سوالي در باره برخي اخبار مبني بر دستگيري خبرنگاران انگليسي در ايران به اتهام جاسوسي اظهار داشت: افراد دستگير شده تبعه آن كشور نبودند، البته از آن مجرا استفاده ميشود.
اژهاي ادامه داد: بنا بر رسالت خود سرنخها را دنبال ميكند و يا با تذكر و احضار موضوع را دنبال ميكند.
وزير اطلاعات با بيان اينكه دستگيري افرادي كه تبعه انگليس باشند، صحت ندارد، اظهار داشت: سرويسهاي جاسوسي بيگانه فعاليتهايي دارند كه گسترش آن در آستانه انتخابات را تائيد ميكنيم.
محسني اژهاي در پاسخ به سئوالي درباره جاسوسهاي دستگير شده توسط سپاه پاسداران اظهار داشت: هر زمان دادگاه اين افراد برگزار شود مانند جاسوس اشتري جزئيات آن اعلام ميشود.
وي درباره تعطيلي كانون مدافعان حقوق بشر با ابراز تعجب از بكار بردن كلمه مدافعان حقوق بشر خطاب به خبرنگاران گفت: گول اينها را نخوريد در ايران بيشترين دفاع از حقوق بشر انجام ميشود و كساني كه خودشان بدترين اقدامات ضد انساني را در دنيا انجام ميدهند، اين حرفها را ميزنند.
خبرنگاري از پيشنهاد امارات براي تشكيل سازمان امنيتي مشترك در منطقه با حضور "ايران و رژيم صهيونيستي" سئوالي را مطرح كرد كه اژهاي پاسخ داد: اين رژيم اشغالگر كه نميتواند براي امنيت منطقه كار مثبتي انجام دهد، اما ايران براي امنيت جمعي در منطقه و همكاري با كشورها همواره پيشقدم بوده است.
وي در پاسخ به سوالي درباره پاكستان با موضوع گروههاي تروريستي گفت: براي برخورد با اقدامات ضد امنيتي قطعا بايد بين كشورهاي همسايه تعامل باشد و ما خواستههاي به حقي در اين زمينه داريم، اما اكنون شرايطي نيست كه همه خواستههاي به حق ما را آنها برآورده كنند.
وزير اطلاعات در باره فعاليت برخي گروههاي غيرقانوني در آستانه انتخابات كه خبرنگاري آن را مطرح كرد، افزود: نميتوان به اينها حزب غيرقانوني گفت، بلكه جريانهايي هستند كه ممكن است فعاليتهايي داشته باشند كه البته بايد مجوز بگيرند و اگر مورد غيرقانوني باشد وزارت كشور آن را پيگيري ميكند.


