صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

كمبود بليت، مقدمه‌اي براي سفر با هواپيماي اختصاصي

وزير راه‌وترابري و هيأت همراه به علت نبود جاي خالي در هواپيماي عازم بندرعباس، موفق به تهيه بليت نشدند، بنابراين راهي بهتر و راحت‌تر براي آقاي وزير و همراهان براي رسيدن به هرمزگان انديشيده مي‌شود.
کد خبر: ۳۰۲۶۲
| |
18682 بازدید

سفر وزير راه‌وترابري به استان هرمزگان (بندرعباس)، به دليل نبود بليت، با هواپيماي چارتر و اختصاصي انجام گرفت.

به گزارش خبرنگار «تابناك»، روز گذشته بهبهاني، وزير راه‌وترابري و هيأت همراه قصد سفر به استان هرمزگان مي‌‌كنند، كه به علت نبود جاي خالي در هواپيماي عازم بندرعباس، موفق به تهيه بليت نشدند؛ بنابراين، راهي بهتر و راحت‌تر براي آقاي وزير و همراهان براي رسيدن به هرمزگان انديشيده مي‌شود.

بنا بر اين گزارش، وزير راه‌وترابري و هيأت همراه ـ كه شمار آن حدود ده نفر مي‌شد‌ ـ براي بازديد از برخي طرح‌ها و پروژه‌هاي وزرات راه‌و‌ترابري قصد سفر به بند‌رعباس را داشته با ديدن چنين مشكلي با هواپيماي فوكر به صورت اختصاصي رهسپار سفر مي‌شود.

سفر وزير راه به بند‌رعباس براي بازديد هوايي از محور سيرجان ـ بندرعباس و نيز بازديد از تونل در دست ساخت تنگ‌زاغ بوده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Canada
|
۱۹:۳۷ - ۱۳۸۷/۱۰/۰۳
این مسایل از ضروریات مدیریت انقلابی است. اگر لااقل برنامه سفر از یک هفته قبل آماده باشد تهیه بلیط هم امکانپذیر است.
ناشناس
|
United States
|
۲۰:۰۱ - ۱۳۸۷/۱۰/۰۳
ای کاش ما هم هواپیمای اختصاصی داشتیم تا برای شرکت در مراسم دفن مادرم از آلمان به ایران و بعد به مشهد با وضع افتضاح بلیط 17 ساعت در انتظار نمی نشستیم
ناشناس
|
Bosnia and Herzegovina
|
۲۰:۲۴ - ۱۳۸۷/۱۰/۰۳
این که چیز عجیبی نیست. سعی کنید کمی سطح فکر خود را بالا ببرید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۳۶ - ۱۳۸۷/۱۰/۰۳
این همه با با بلیط رفتند، ننوشتید
یکی را که رفتند نوشتی؟!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۴۲ - ۱۳۸۷/۱۰/۰۳
يادش بخير ، اوايل رئيس جمهور و هيئت دولت اصرار بر سفر با مردم تو هواپيما داشتن و صدا و سيما هم در صدر اخبار آن را پخش مي كرد.
راستي حالا خبرنگاران صدا و سيما كجان؟
ناشناس
|
Brunei Darussalam
|
۲۱:۳۵ - ۱۳۸۷/۱۰/۰۳
واقعا اینقدر این بازدید ارزش داشته که چنین هزینه هایی را متحمل شویم؟
این پروژه های یک پدیده کهکشانی نبوده که هر هزار و اندی سال رخ بدهد. آقای وزیر اگر یک ماه دیگر هم برای بازدید از این پروژه ها می رفتند این پروژه ها همچنان در دست ساخت و اجرا بود و اینگونه پول بیت المال را که سهم تک تک ما ایرانیان است را به باد نمی داد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۳۷ - ۱۳۸۷/۱۰/۰۳
با عرض سلام
خدمت سایت تابناك.اقای بهبهانی از افراد موفق کابینه اقای احمدی نژادهستند . به نظر بنده درست است این کار اقای وزیر ایراداتی دارد .اما باید در نظر داشت اقای بهبهانی برای خدمت و سر کشی و بازدید طرحهای ملی دست به این کار زدند .شاید این بازدیدها باعث سرعت طرحهای عمرانی و در نتیجه بهره برداری زودتر این طرحها شود . تنها ایراد به اقای بهبهانی این است که انطور که گفته بودند به طرحهای راه اهن توجه ویژه نمی کنند .
ناشناس
|
Bosnia and Herzegovina
|
۲۲:۴۲ - ۱۳۸۷/۱۰/۰۳
ولی شما هم واقعا تنگ نظر و کوته فکرین ! وزیر مملکت میخواد بره دنبال کارش شما میگین چرا با هواپیمای چارتر رفته ؟!! حالا اگه نمیرفت همین شما جار و جنجال نمیکردین که توی مملکتی که میلیارد میلیارد خرج واردات اجناس لوکس میشه ، وزیر مملکت نمیره سر کارش چون بلیط گیرش نیومده ؟!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۸ - ۱۳۸۷/۱۰/۰۳
مگر چه اشکالی دارد؟ درستش همین است. اصلاً چه دلیلی دارد که وزیر و هیئت همراه با هواپیمای مسافربری به یک استان بروند؟
ناشناس
|
Germany
|
۰۳:۲۵ - ۱۳۸۷/۱۰/۰۴
سلام
خوب مشکل چیست؟اینکه وزیر یک کشور برای انجام ماموریت کاری از هواپیمای اختصاصی استفاده کند آیا سئوال بر انگیز است؟ آنچه سوال برانگیز است آن است که دست آورد این سفر و یا سفرهای اینچنینی چیست، ایا ضروری و پربار هستند؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟