بيماران، سالخوردگان و كودكان در خانه بمانند
وي به سالخوردگان، بيماران قلبي و تنفسي توصيه كرد كه حتيالمقدور از رفتوآمد در سطح شهر بهويژه در مراكز پر رفتوآمد خودداري كنند.
کد خبر: ۳۰۱۶۶
| | 3466 بازدید
مديركل محيطزيست استان تهران از قرار گرفتن هواي تهران در وضعيت هشدار خبر داد.
دكتر محمد باقر صدوق، در گفتوگو با همشهري ضمن اعلام اين خبر افزود: اطلاعات دريافتي از ايستگاههاي سنجش آلودگي هوا، نشان ميدهد غلظت آلايندههاي منواكسيدكربن و ذرات معلق از روز دوشنبه افزايش يافته و از حد مجاز فراتر رفته در نتيجه شاخص كيفيت هواي تهران از روز دوشنبه در وضعيت ناسالم قرار گرفته است.
وي به سالخوردگان، بيماران قلبي و تنفسي توصيه كرد كه حتيالمقدور از رفتوآمد در سطح شهر بهويژه در مراكز پر رفتوآمد خودداري كنند.
وي همچنين وضعيت هوا را براي انجام ورزشهاي هوازي نامطلوب دانست.صدوق يادآور شد كه همكاري شهروندان در استفاده از وسايط حملونقل عمومي و پرهيز از سفرهاي غيرضرور داخل شهري ميتواند در كاهش آلودگي هواي پايتخت مؤثر باشد.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


