صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ازدواج کنید تا سکته نکنید!

کد خبر: ۳۰۰۴۱۳
| |
8071 بازدید
|
افراد متاهل کمتر از افراد مجرد مستعد ابتلا به سکته قلبی هستند و اگر دچار سکته مغزی نیز شوند زودتر بهبود می‌یابند.

به گزارش مهر پژوهشگران بخش عمده‌ای از جمعیت فنلاند را مورد بررسی قرار داده و مشاهده کردند که ازدواج نکردن خطر بروز سکته قلبی مهلک و غیر مهلک را در بین مردان و زنان در هر سنی افزایش می‌دهد.

محققان می‌گویند به‌ویژه در زوج‌های میانسال، متاهل بودن و داشتن زندگی مشترک با «پیش آگاهی بهتر از رویدادهای قلبی پیش از بستری شدن در بیمارستان و پس از زنده به بیمارستان رسیدن» مرتبط است.

این مطالعه بر اساس داده‌هایی است که در سال‌های 1993 تا 2002 جمع آوری شده است.

این مطالعه شامل اطلاعاتی از افراد بالای سن 35 سال ساکن چهار منطقه جغرافیایی در فنلاند است. همه رویدادهای مهلک و غیرمهلک قلبی موسوم به سندروم حاد قلبی ( ACS) در این پایگاه داده ذکر شده‌اند.

این دانش پژوهان می‌گویند: هدف ما مطالعه تفاوت‌ها در بیماری و پیش آگاهی سندروم قلبی حاد بر اساس ویژگی‌های اجتماعی- جمعیت شناختی ( وضعیت تاهل و تعداد افراد خانوار) است.
تعداد 15 هزار و 330 حادثه ACS طی 10 سال این مطالعه روی داده، از این تعداد حدود نیمی (7703) طی 28 روز جان خود را از دست داده‌اند.

این حوادث تقریبا در بین زنان و مردان به طور مساوی و برابر روی داده است. با این حال تحلیل‌ها نشان می‌دهد، وقوع حوادث قلبی استاندارد با سن، در بین مردان مجرد تقریبا 58 تا 66 درصد بیشتر از مردان متاهل و در زنان مجرد 60 تا 65 درصد بیشتر از زنان متاهل در تمامی گروه‌های سنی بوده است.

تفاوت در مرگ و میر در اثر وقوع حوادث قلبی، در میان متاهلان و مجردان بسیار چشمگیر بوده است. محققان دریافند در بین مردان مجرد این میزان 60 تا 168 درصد و در بین زنان مجرد 71 تا 175 درصد بیشتر از مردان و زنان متاهل بوده است.

مثلا در مردان متاهل 65 - 74 ساله، 866 مورد در هر 100 هزار نفر در سال جان خود را طی 28 روز پس از سکته قلبی از دست می‌دهند اما این میزان در بین مردان مجرد هزار و 792 نفر در هر 100 نفر در سال است.

به طور مشابه میزان مرگ و میر در بین زنان متاهل 65 -74 ساله، 247 مورد در هر 100 نفر در سال بود اما این میزان مرگ و میر در بین زنان مجرد 493 مورد در هر 100 نفر در سال گزارش شد.

پژوهشگران می‌گویند افراد متاهل وضعیت بهتری دارند، از عادات سلامت بهتری برخوردارند و از میزان بیشتری حمایت اجتماعی نسبت به افراد مجرد بهره‌مندند که همگی این موارد وضعیت کلی سلامت افراد متاهل را ارتقا می‌دهد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۹
انتشار یافته: ۲۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۵ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۵
چون دق مرگ میشیم دیگه کار به سکته نمی رسه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۵
اشتباهه اشتباهه اشتباه
به نظر من این حرفا مال غربی هاست والا ما در ایران با ازدواج کردن هزار درد و بلای بدتر از سکته میگیریم!!!
ایمان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۵
فعلا که فکر کردن به ازدواج باعث سکته است!
امید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۸ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۵
تابی جون :
آمار شما :
1. مربوط به فنلاند هست.
2. بر اساس داده‌هایی است که در سال‌های 1993 تا 2002 جمع آوری شده است.
پس قابل استناد نیست.
ولی آمار اینجا به استناد باور عمومی اینست که اگر ازدواج کنیم به علت فشارهای اقتصادی و سرزنش هایی که بخاط بی پولی از همسر خواهیم شنید .
مطمئنا سکته خواهید کرد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۵
باکدام پول باکدام مسکن با کدام کار ؟
پاسخ ها
مهدی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۰۵ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۵
سرتو بگیر بالا مثل مرد
استوار
بگو ندارم
زنم میدین یا نه

باور کن این روش جواب میده
فضول
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۳ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۵
این تحقیق که برای فنلاند انجام شده و در ایران برعکسه چون اینجا یک نفر باید کار کنه و ÷ول در بیاره یک نفر خرج کنه باید مهریه بده شیر بها بده هبه بده هزینه های جاری رو هم بده بنا بر این آدم متاهل زودتر سکته میکنه و چون ÷ول بیمارستان رو نداره بده زودتر هم میره بهشت زهرا
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۵
براساس مطالعات انجام گرفته بر اثر ازدواج در این گرانی و وانفسا بعد از غصه خوردنهای فراوان حتما سرطان گرفته و میمیرید زودتر از آنکه سکته کنید....
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۸ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۵
این شعار مربوط به زمانهای گذشته است.... الان ازدواج کنی سکته میکنی!!!!!!!
پاسخ ها
مهدی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۰۶ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۵
یعنی میخوای بگی تابی الکی میگه
توبه تابی توهین میکنی؟
توهین میکنی؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۵
تابناک عزیز این روزا اونائی که متاهل هستن بیشتر دارن سکته میکنند کجای کاری
اهورامزدا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۹ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۵
لطفا كمتر خبر هاي بدون پايه علمي پخش نماييد.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟