صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تصاویر: نمایش ترن و هملت در جشنواره تئاتر فجر

نمایش ترن به کارگردانی نیما دهقان و نویسندگی حمیدرضا آذرنگ و همچنین نمایش هملت به کارگردانی رضا گوران و با دراماتورژی محمد چرمشیر از جمله بهترین نمایشهای دوشنبه شب، سی و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر بودند.
کد خبر: ۲۹۹۱۵۲
| |
17982 بازدید
|
۴
نمایش ˈترنˈ به کارگردانی نیما دهقان و نویسندگی حمیدرضا آذرنگ اثری با موضوع دفاع مقدس است که داستان تدفین شش شهید گمنام را روایت می کند. به گزارش تابناک این نمایش در بخش مرور سی و یکمین دوره جشنواره بین المللی تئاترفجر دوشنبه شب با تأخیری یک ساعته در تالار اصلی تئاتر شهر به روی صحنه رفت. برخی بازیگران این نمایش عبارتند از : وحید آقاپور،رضا بهرامی، حسین پاکدل، جواد پولادی، امیر جعفری ، امیر جنانی، شهرام حقیقت دوست، سینا رازانی، ریما رامین‌فر،مهراوه شریفی‌نیا، فرزین صابونی، سهیلا صالحی، مهدی صباغی، دایانا فتحی،الهام کردا، روح الله کمانی،نازگل نادریان و سیروس همتی.


















از سویی دیگر تالار استاد سمندریان در تماشاخانه ایرانشهر میزبان نمایش هملت به کارگردانی رضا گوران و نگارش محمد چرمشیر بود.این نمایش که به گفته گوران هر کارگردانی دوست دارد دست کم یک بار در زندگی اش آنرا اجرا کند با زاویه ای متفاوت اما جالب به داستان می پردازد. این نمایش که رکوردار اجرا در کتاب گینس است با بازیگرانی همچون :صابر ابر، آتیلا پسیانی، بهناز جعفری، ستاره پسیانی، داریوش موفق و شیرین فرشباف اجرا گردید.













مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۴۰ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۳
من «ترن» رو دیدم؛ به نظرم قشنگ بود
به همه دست اندرکارانش خسته نباشید میگم
مسلمان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۳۲ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۳
مگه طبق فتوای مراجع زن نباید پاش رو (حتی از مچ به پایین) از دید نامحرم بپوشونه؟
چرا بدعت میذارین؟
overactive
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۲ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۳
به آقای گوران خسته نباشید میگم!
جوان خوش ذوق و هنرمند از خطه سرسبز شمال!
محمد
|
Netherlands
|
۱۰:۴۹ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۳
هیچوقت هیچکس یک نمایشنامه جذاب ایرانی ننوشته مدتهاست که دیگه تولید یک کار تماماً بومی و ایرانی غیر ممکن شده ، اکثر اثر قابل توجه تئاتر و سینمذا همشون اقتباسی هستند
خوب چرا آخه من نمیدونم آخه چرا ؟
یعنی ما هیچ موضوع جذابی نداریم تو ایران ؟
یعنی واقعاً هیچ زمینه جذابی نیست که فیلنامه نویس های ما مورد عنایت قرارش بدن
جدایی نادر از سیمین و درباره ی الی و چند فیلم دیگه اصغر فرهادی یه فیلم دیگه بود فکر کنم اسمش بود اینجا بدون من ( که اونم اقتباس بود )
همین ؟ تمام پتانسیل سینما و تئاتر همینه ؟
چرا واقعاً دیگه هیچ چیز نیست که ما رو میخکوب کنه یا محو تماشاش بشیم
چرا روشنفکری تو ایران این هست که همش بدبختی مردم رو نشون بدیم ، همش ناراحتی
خدا وکیلی سوژه های وطنی همشون همین شکلی هستند .
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟