احمدينژاد: عدهاي بمب اتم را روي ميز ميگذارند، ما رودكي را
رئيسجمهور ايران گفت: عدهاي بمب اتم را به رخ دنيا ميكشند و با اتكا به بمب ميخواهند سياستهاي خود را جلو ببرند، ولي وقتي آنها بمب اتمي بر روي ميز ميگذارند، ما رودكي را به آنها عرضه ميكنيم.
به گزارش فارس، محمود احمدي نژاد، رئيسجمهوري اسلامي كشورمان كه پيش از ظهر امروز يكشنبه در همايش بين المللي بزرگداشت يك هزار و يكصد و پنجاهمين سالگرد ولادت رودكي پدر شعر فارسي در تالار وحدت سخن مي گفت، با بيان اينكه همه انسان عبارت از گرايشهاي متعالي كمال جويانه انسان است، اظهار داشت: انسان انديشه، عشق به كمالات انساني و الهي تمايل شديد به خوبيها، عدالت برابري، عزت، شجاعت و رحمت است.
احمدي نژاد زندگي را مجاهدت يك انسان براي كسب كمالات انساني دانست و گفت: زندگي تلاش انسان براي برپايي خوبيها و زيباييها در جهان ميباشد.
وي هنر را زيباترين شكل بيان تمايلات كمال جويانه انسان عنوان كرد و افزود: هنر نه تنها پيوند بين نسلها و عصرها است، بلكه پيوند دهنده اقوام و ملل ميباشد كه شعر نيز جز زيباترين اين هنرهاست.
رئيسجمهور با تاكيد بر اينكه رودكي هنوز زنده است و براي بشريت پيام عشق، محبت، كمال و برابري انسانيت دارد، گفت: ملتهاي بزرگ ايران، افغانستان و تاجيكستان با ياد و نام و انديشه رودكي به هم پيوند مي خورند و تجليل از رودكي زنده نگه داشتن خط نوراني و سازنده در زندگي بشري مي باشد.
وي با اشاره به اينكه ملل گوناگون جهان براي شناساندن خود دستاوردهايشان را عرض مي كنند، بيان داشت:
وي با تاكيد بر اينكه رودكي متعلق به همه بشريت است، گفت: نوع نگاه، ادبيات و كلام رودكي بر كلام متكي بر منطق بمب اتم غلبه خواهد كرد، چرا كه منطق رودكي منطق انسانيت است.
احمدي نژاد پيام ملتهاي فرهنگي را پيام انساني برادري و كمال جويي عنوان كرد و بيان داشت: ما از جنگها، كشتارها، توسعه طلبيها و بداخلاقيها بيزار هستيم، چرا كه آن چيزي كه به انسان ارزش مي دهد انسانيت و گرايش به كمال است.
رئيسجمهور با تاكيد بر اينكه امروز افتخار مي كنيم كه زير پرچمي زندگي مي كنيم كه پرچم انسانيت، دوستي و محبت است، تصريح كرد: اگر ما در مقابل زور گوييها ايستادهايم و با مشت محكم پاسخ بد اخلاقيها آنها را مي دهيم فقط به خاطر صيانت از حريم انسانيت ميباشد.
وي در پاسخ به تقاضاي اسفنديار رحيم مشايي دبير اين همايش براي توسعه زبان و ادبيات فارسي در سراسر جهان، زبان فارسي يك لطف دانست و گفت: زبان فارسي ظرف و بستر تجلي زيباترين، متعاليترين دستاوردهاي بشري است.
احمدي نژاد با تاكيد بر حفظ و انتشار زبان و ادبيات فارسي در سراسر جهان، ابراز اميدواري با فعاليتهاي صورت گرفته زبان و ادبيات فارسي بيش از گذشته در سراسر جهان فراگير شود.
وي با اشاره به ديدارهاي خود با رؤساي جمهور تاجيكستان و افغانستان براي نشر و گسترش زبان و ادبيات فارسي ابراز اميدواري كرد كه تصميمات گرفته شده در اين ديدارها به سرعت عملياتي شود و شاهد معرفي شخصيتها و بزرگان ادب فارسي در جهان باشيم.
رئيسجمهور تلاش براي گسترش ادبيات فارسي را اداي دين به زبان فارسي عنوان و خواستار استفاده از ذخاير عظيم هنري و ادبي زبان و ادبيات فارسي شد.
احمدي نژاد در ابتداي اين مراسم كه با حضور جمعي از اساتيد دانشگاهي و سفراي كشورهاي فارسي زبان برگزار ميشد از يك ديوان نفيس رودكي پرده برداري كرد.


