صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیوسک بین المللی «تابناک»

آمریکا: سخنان احمدی‌نژاد، نشانه «تأثیر عمیق» تحریم‌هاست

پایان دو روز مذاکرات ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی در تهران، اظهارنظر معاون وزیر خارجه روسیه و نیز بیانیه وزارت خارجه این کشور درباره مذاکرات هسته ای ایران، برداشت کاخ سفید از سخنان اخیر احمدی نژاد در مجلس شورای اسلامی و فرار یک کشتی ایرانی توقیف شده در سریلانکا، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.
کد خبر: ۲۹۸۲۳۰
| |
34545 بازدید
|
پایان دو روز مذاکرات ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی در تهران، اظهارنظر معاون وزیر خارجه روسیه و نیز بیانیه وزارت خارجه این کشور درباره مذاکرات هسته ای ایران، برداشت کاخ سفید از سخنان اخیر احمدی نژاد در مجلس شورای اسلامی و فرار یک کشتی ایرانی توقیف شده در سریلانکا، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است. 


به گزارش «تابناک»، مهمترین مطلب امروز مطبوعات جهان، به نتیجه مذاکرات هسته ای میان ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی اختصاص دارد. در این رابطه، خبرگزاری «رویترز» ضمن اشاره به اینکه هیچ نظر فوری از سوی مقامات دو طرف درباره این موضوع ابراز نشده، می نویسد در عین حال شواهد حاکی از آن است که ایران و آژانس در دستیابی به توافق برای دسترسی بازرسان آژانس به مراکز موردنظر، ناکام مانده اند. رویترز اشاره می کند ایران و آژانس در پی آن بودند تا در دور جدید مذاکرات هسته ای، به توافقی ساختاری برای ادامه بازرسی های آژانس در ایران دست یابند.

«آسوشیتدپرس»، خبرگزاری فرانسه، «واشنگتن پست»، «نشنال امارات»، «ژاپن تودی» و شمار بسیاری از دیگر مطبوعات و خبرگزاری ها نیز این خبر را مورد توجه قرار داده اند.


در همین حال، به نظر می رسد روسیه به شدت در پی آن است تا دور جدید مذاکرات میان ایران و گروه 1+5 هرچه زودتر برگزار شود. به نوشته روزنامه «مسکو تایمز»، سرگئی ریابکف، معاون وزیر خارجه روسیه گفته مسکو به سختی در تلاش است تا برنامه ها برای دور جدیدی از مذاکرات میان قدرت های جهانی و ایران را هماهنگ نماید. ریابکف که نمایندگی روسیه در گروه 1+5 را نیز بر عهده دارد، افزوده: «روسیه درباره این موضوع نگران است و ما به همکاری خود، از جمله با شرکای ایرانیمان ادامه می دهیم تا این موضوع را هر چه سریعتر حل و فصل کنیم». با این حال، وی تأکید کرده که تعیین نهایی زمان و مکان مذاکرات، بر عهده دفتر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا است که مسئولیت هماهنگی گروه 1+5 را بر عهده دارد. 


روزنامه «گالف تودی» نیز این اظهارات ریابکف را نقل کرده؛ اما در عین حال نوشته در بیانیه دیگری که وزارت خارجه روسیه پس از سخنان ریابکف منتشر کرده، آمده توافقی میان طرفین مذاکرات وجود دارد مبنی بر اینکه ملاقات بعدی باید در همین ماه صورت بگیرد و در این رابطه، احتمال برگزاری آن در تاریخ 28 و 29 ژانویه مورد بحث قرار گرفته است. با این حال، در این بیانیه آمده در صورت عدم توافق بر سر مکان، ممکن است این زمان پیشنهادی تغییر کند و تأکید شده روسیه از هر مکانی که میزبان مذاکرات باشد، استقبال می کند. گالف تودی در ادامه مطلب خود به برگزاری مذاکرات ایران و آژانس در تهران و همچنین مواردی از تلاش های پیشین برای تعیین زمان دقیق مذاکرات اشاره کرده است.


اما در مطلبی درباره تحریم ها، خبرگزاری فرانسه می نویسد کاخ سفید روز پنج شنبه اعلام کرده سخنان اخیر محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری ایران درباره وضعیت اقتصاد این کشور، نشانگر «تأثیر عمیق» تحریم های هسته ای است. به نوشته این خبرگزاری، «جی کارنی»، سخنگوی کاخ سفید در اظهاراتی با اشاره به سخنان اخیر احمدی نژاد در مجلس شورای اسلامی گفته این سخنان جدیدترین نشانه مبنی بر این است که تلاش های بین المللی برای تحریم ایران، از جنبه تأثیرگذاری عمیق بر اقتصاد ایران موفق بوده است. وی همچنین مدعی شده ایران در حال پرداخت بهایی سنگین برای خودداری از رعایت تعهداتش در قالب قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل است و این پرداخت بهای سنگین، ادامه خواهد داشت. با این حال، کارنی اظهار داشته «راه متفاوتی» نیز برای ایران وجود دارد که شامل تعهد به اجرای قطعنامه های شورای امنیت درباره برنامه هسته ایش است.


در نهایت، خبرگزاری «ترند» از فرار یک کشتی ایرانی از آب های سریلانکا خبر داده که مدتی در این کشور توقیف شده بود. به نوشته این خبرگزاری، یک کشتی تجاری ایرانی که به سبب یک حکم قضایی از سوی نیروی دریایی سریلاتکا توقیف شده بود، توانسته پس از چند هفته از آب های این کشور بگریزد. بر اساس این گزارش، کشتی مذکور به سبب ادعاهایی که از سوی غرب درباره کشتی رانی ایران وجود دارد و تحریم های موجود در این حوزه، توقیف شده بود. علاوه بر این، یک بانک آلمانی نیز به سبب اختلافات مالی از این کشتی شکایت کرده و حکم توقیف آن را گرفته بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۳۷
انتشار یافته: ۱۳
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۹
تابناک عزیز
آدمی که منکر واقعیات بشه شجاع نیست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۹
خوب راست گفته ، البته كمر مردم شكسته نه مسئولین .
آریا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۹
آمریکا باید روزی اشغال شود و همه آنچیزهایی که سر مردم دنیا آوردند سر خودشان آورده بشه.چیزی که عوض داره گله نداره.تک به تک اینها باید حساب پس بدن.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۴ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۹
امریکا مرگ به نیرنگ تو .
ناشناس
|
Canada
|
۰۹:۵۴ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۹
کار به کجا رسیده که کشتی ما را توقیف می کنند و ما مجبور به فرار می شویم
كارشناس مسائل بين الملل
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۶ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۹
حرفاي احمدي نژاد در رابطه با تاثير منفي تحريم ها بر وضع اقتصادي كشور ، گر چه واقعيتي انكار ناپذير است ولي نبايد در آستانه مذاكرات هسته اي 1+5 با ايران ، مطرح ميشد .
amir
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۹
غرب فكرميكند با ادامه تحريم و فشارها تاثيري در اراده ما بگذارد تا از حقوق هسته اي مان بگذارد لكن زهي خيال باطل كه به بيراهه مي روند ما سي و چند سال است كه همه نوع تحريم و فسار و جنگ و ترور و ... رو تحمل كرديم و بايد در مقابل خون شهيدان خود پاسخگو باشيم غرب بخواهد يا نخواهد ايران به لطف خدا هسته اي و پيشرفته است و از ادامه اين راه با وجود تمامي مشكلات عقب نخواهد نشست به كوري چشم همه انهايي كه چشم ديدن پيشرفت ما رو ندارند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۹
کدام تعهد ؟ تعهد به امنیت سگ هار (اسرائیل) با بیش از 200 بمب اتم رسمی و علنی که حتی عضو آژانس هم نیست ؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۹
دم کاپیتان کشتی گرم. ای کاش همه کاپیتانها یاد میگرفتند.....
سامان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۹
سریلانکا هم دیگه ما رو تحریم میکنه دستخوش
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟