صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعدام دزد متجاوز به عنف در مشهد

کد خبر: ۲۹۷۹۰۴
| |
11251 بازدید
|
۴
دزدي که هنگام سرقت به زن جواني تجاوز کرده بود، امروز در مشهد اعدام مي شود.

به گزارش خراسان، اين پرونده ۲سال قبل در مشهد هنگامي تشکيل شد که زن جواني در تماس با پليس از سارقي شکايت کرد. بررسي ها مشخص کرد که دزد وقتي به قصد سرقت وارد منزلي شده بود، تحت وسوسه هاي شيطاني قرار گرفت و زن جواني را که در اين خانه حضور داشت، به زور مورد تجاوز قرار داد.

قضات دادگاه کيفري خراسان رضوي پس از برگزاري چندين جلسه و استماع دفاعيات متهم، بزه انتسابي را محرز دانستند و او را به اعدام محکوم کردند. اين حکم مورد اعتراض متهم قرار گرفت اما قضات ديوان عالي کشور نيزراي صادره از سوي دادگاه را تاييد کردند.

در پي صدور اين حکم، پرونده به اجراي احکام دادگستري مشهد ارسال شد و پس از فراهم شدن مقدمات، دزد متجاوز امروز در زندان مرکزي مشهد به دار مجازات آويخته مي شود. همچنين يک متجاوز به عنف ديگر امروز در سبزوار ( محل وقوع جرم) در ملاء عام اعدام مي شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۵
انتشار یافته: ۴
علیرضا امیری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
خیلی کار خوبی کردید مرسی.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۳
بچه ها مچکریم
ریحانه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۷
خیلی کارکمی باهاش کردید اول باید سنگ سارش میکردید
سایان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۶
خیلی
خوبه
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟