صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نمایندگان از پاسخ های وزیر جهاد قانع نشدند

کد خبر: ۲۹۷۷۸۵
| |
1926 بازدید

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس در مورد نشست امروز این کمیسیون گفت: در این جلسه غلامرضا کاتب، نماینده مردم گرمسار و ناصر موسوی لارگانی، نماینده مردم فلاورجان از پاسخ‌های وزیر جهاد کشاورزی قانع نشدند و مقرر شد این سوالات در صحن علنی مجلس مطرح شود.

عباس پاپی‌زاده در گفت‌وگو با خانه ملت، اظهار داشت: در نشست عصر امروز (سه‌شنبه ۲۶ دی) صادق خلیلیان در کمیسیون کشاورزی مجلس حضور یافت تا به سوالات غلامرضا کاتب در مورد اجرا نشدن برنامه‌های اعلامی به مجلس در زمینه طرح‌های زیربنایی جهت توسعه کشاورزی و ناصر موسوی لارگانی در مورد علت عدم انجام اقدامات لازم از سوی وزارت جهاد کشاورزی برای تولید خوراک دام و طیور پاسخ دهد.

نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: وزیر جهاد کشاورزی در پاسخ به این دو سوال مسائلی را مطرح کرد، اما در نهایت نمایندگان سوال‌کننده از پاسخ‌های صادق خلیلیان قانع نشدند.

وی عنوان کرد:‌همچنین در این نشست اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس از وزیر جهاد کشاورزی به دلیل ارائه نکردن گزارش رسمی در مورد وضعیت بخش کشاورزی به این کمیسیون انتقاد کردند و برخی از اعضا نیز تذکرات جدی درخصوص وضعیت بحرانی تولید چغندرقند و کاهش تولید را مطرح کردند که صادق خلیلیان پاسخ قانع‌کننده‌ای در این‌خصوص ارائه نداد.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس در پایان گفت:‌ در این جلسه علی ایرانپور نماینده مردم مبارکه در مجلس درخصوص وجود آمار غلط و ارائه نشدن آمار دقیق از سوی وزارت جهاد کشاورزی مطالبی را مطرح کرد و در پاسخ صادق خلیلیان به این موضوع اذعان کرد که در آمار اعلامی در بخش کشاورزی حباب‌هایی وجود دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟