هیاتهایانتخابجشنوارهفیلمفجراعمالسلیقهنکنند
عضو هیئت رییسه کمیسیون فرهنگی مجلس، با بیان اینکه هیات انتخاب و داوران جشنواره فیلم فجر در انتخاب فیلمها اعمال سلیقه نکنند، گفت: به علت اعتراضاتی که به نتیجه انتخابهای جشنواره فیلم فجر صورت گرفته است، باید معیار این انتخاب ها را در کمیسیون فرهنگی مجلس بررسی کنیم تا بتوانیم قضاوتی عادلانه داشته باشیم.
محمد باقری در گفت و گو با خانه ملت، در مورد اعتراض جمعی از سینماگران به نحوه انتخاب فیلمهای متقاضی شرکت در جشنواره فیلم فجر امسال، گفت: اعضای هیات های انتخاب و داوران جشنواره فیلم فجر باید ازمیان افرادی انتخاب شوند که دارای تجربه کافی باشند و در انتخاب فیلمها اعمال سلیقه نکنند و این اقتضای کار حرفهای است.
نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی درادامه افزود: علل اعتراض برخی سینماگران به نتیجه ومعیارهای انتخاب فیلم های جشنواره فیلم فجررا باید در کمیسیون فرهنگی بررسی کنیم و ببینیم که از چه افرادی برای داوری در این جشنواره دعوت به عمل آمده است. همچنین درباره شاخصهایی که هیات انتخاب برای انتخابهای خودملاک عمل قرار دادهاند، پیگیری لازم را به عمل آوریم تا بتوانیم در این مورد قضاوتی عادلانه داشته باشیم.
عضو فراکسیون روحانیون مجلس، یادآورشد: هیات های انتخاب وداوری برای قضاوت در جشنواره فیلم فجر باید در دو بخش محتوایی و فنی، فیلمها را مورد داوری قرار دهند. طبیعی است که در بخش محتوایی، فیلمها با موضوعات مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ....مورد بررسی قرار میگیرند و در بخش فنی نیز از نظر نحوه فیلمبرداری، صداگذاری و ....بررسی میشوند. همچنین باید آثارمنتخب، ارزشمند و مطابق با معیارهای اخلاقی و مذهی نیز باشند و هر کدام از این موارد نیز باید توسط افراد متخصص تصمیمگیری شود. بنابراین معترضان باید با توجه به شاخصهای تبیین شده، علل رد آثارشان را در هر بخش جویا شوند.
جمعی ازسینماگران نسبت به انتخابهای جشنواره فیلم فجر امسال، اعتراض کردند، چراکه معتقد هستند که فیلمهای انتخاب شده سفارشی هستند و یا بخشهای بسیاری از آنها سانسور شده است و جای فیلمهای فاخر وشایسته نیز در این جشنواره خالی است.


