صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بحث سیاسی در مجلس نداریم

کد خبر: ۲۹۶۳۸۲
| |
2061 بازدید

باهنر در پاسخ به سخنان مصری در جریان بررسی طرح ممنوعیت اشتغال به بیش از یک شغل که معتقد بود سه سال با شکبه های اختاپوسی دولت اصلاحات مبارزه کرده است، گفت: درمجلس بحث سیاسی نداریم.

 به گزارش خبرگزاری خانه ملت، عبدالرضا مصری در نشست علنی امروز (سه شنبه ۱۹ دی) مجلس شورای اسلامی در مخالفت با پیشنهاد حذف جزء ۵ طرح ممنوعیت اشتغال به بیش از یک شغل اظهار داشت: من در دولت قبلی بودم اما ۳ سال کثافت کاری‌ها و اختاپوس‌هایی که دولت اصلاحات ایجاد کرده بودند را پاک کردم.

محمدرضا باهنرکه ریاست جلسه علنی مجلس را برعهده داشت با قطع سخنان مصری، گفت: خارج از موضوع وارد نشوید و بحث سیاسی نداریم؛ شما باید در مورد پیشنهاد صحبت کنید.

مصری با بیان اینکه اگر می خواهیم به بهانه یک قانون عقده گشایی کنیم، مجلس و تریبون جای آن نیست، ادامه داد: اگر با هم مباحثات سیاسی داریم، با هم مباحثه می کنیم.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تاکید کرد: ما ممکن است اشکالاتی داشته باشیم، اما من می توانم با دلیل و مدرک ثابت کنم که فساد در کجا و چه زمانی بوده و ربطی به دولت فعلی ندارد و البته هیچ دولتی مصون نیست.

مصری اظهار داشت: اینکه بخواهیم در جلسه مجلس به خاطر موضوعی بگوییم دولت فاسد است، بسیار حرف بیجایی است و مجلس اصلا این مسئله را قبول ندارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار