میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اعدام وزیر جنگ صدام، انتقام ايران از يک وطن‌پرست!

بزرگ‌ترين حزب سنی عراق روز جمعه (۲۷ مهر)، خواهان توقف مجازات اعدام وزير دفاع کابينه صدام حسين شد و حکم اعدام او را «انتقام‌گيری از يک وطن‌پرست به نفع شيعيان ايران» خواند!
کد خبر: ۲۹۶
| |
10433 بازدید

بزرگ‌ترين حزب سنی عراق روز جمعه (۲۷ مهر)، خواهان توقف مجازات اعدام وزير دفاع کابينه صدام حسين شد و حکم اعدام او را «انتقام‌گيری از يک وطن‌پرست به نفع شيعيان ايران» خواند!
به گزارش خبرگزاری فرانسه، حزب وفاق ملی عراق، اعدام ژنرال سلطان هاشمی الطايی، وزير دفاع کابينه صدام حسين را «انتقام‌گيری به خاطر دشمن» و برای جلب رضايت شيعيان ايران، خوانده است.
سلطان هاشمی در ماه ژوئن گذشته همراه با «علی حسن المجيد»، معروف به «علی شيميايی» و «حسين رشيد التکريتی»، معاون عمليات ارتش سابق عراق، به اعدام محکوم شد.
دادگاه عالی عراق اين سه نفر را در تاريخ چهارم سپتامبر، برای کشتار فجيع کردهای عراقی در سال ۱۹۸۸ در جريان عمليات «انفال»، مجرم شناخت.
در اين حادثه، حدود ۱۸۲ هزار کرد عراقی کشته و چهار هزار روستای کردنشين بمباران و با خاک يکسان شد.
اما برخی از رهبران حزب سنی مذهب پارلمان عراق می‌گويند که «سلطان هاشمی» در جريان عمليات انفال تحت تاثير بيرحمی صدام حسين فرار گرفته و تنها دستورات وی را اجرا کرده است، در عوض وی در جريان جنگ ايران و عراق، در سال‌های ۱۹۸۰ تا ۱۹۸۸ خدمات وطن‌پرستانه زيادی به ارتش عراق ارائه داده است !»
«عدنان الدليمیـ، يکی از رهبران حزب توافق ملی عراق به خبرگزاری فرانسه گفته است:«دولت عراق می‌بايست احترام بيشتری برای يک وطن پرست شجاع که از در برابر تجاوز خارجی از سرزمين ما دفاع کرد، قائل شود».
به گفته دليمی، دولت عراق حق ندارد مردی را که در دفاع از عراق در جنگ ايران و عراق شرکت داشته، مجازات کند.
دولت عراق می‌گويد که زمان مجازات اعدام سلطان هاشمی و «رشيد ماجد» به دليل برخورد با مناسبت‌های مذهبی و اعياد مسلمانان، يک هفته به تأخير افتاد، اما در روزهای آينده اجرا خواهد شد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات