صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
پای مربی سابق استقلال در میان است

اختلاف نظررویانیان و گل محمدی!

کد خبر: ۲۹۵۶۳۶
| |
6130 بازدید

میشائیل هنکه علاقه مند به حضور مجدد در فوتبال ایران است .

 به گزارش جام ، این روزها خبر اول باشگاه پرسپولیس آوردن یک دستیار خارجی برای یحیی گل محمدی است .

 

 رویانیان و گل محمدی تصمیم خود را برای آوردن یک دستیار گرفته اند .به گزارش گل برای انتخاب دستیار رویانیان نظرش روی هنکه مربی آلمانی فصل گذشته استقلال بود تا او را به پرسپولیس بیاورد . این مربی هم که اکنون بیکار است موفق حضور در پرسپولیس بود اما یحیی گل محمدی با حضور او در کادرفنی پرسپولیس مخالفت کرد و حتی اصرارهای رویانیان هم باعث نشد تا یحیی حاضر به حضور هنکه شود .

 

یحیی گل محمدی هم بگوویچ را خواسته است که این موضوع تا فردا ظهر نهایی خواهد شد.

 

حسن بگوویچ ، هماهنگی کامل این مربی کروات با یحیی است. او قبلا یک بار در اوایل دهه 80 باعث بازگشت یحیی به سطح اول فوتبال ایران شده . این دو سابقه کاری خوبی با هم دارند و در حال حاضر هم منتظر امضای قرارداد  هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟