رئيسجمهور وارد اهواز شد
رئيسجمهور به همراه هيئت وزيران، لحظاتي قبل وارد فرودگاه اهواز شد و مورد استقبال استاندار، جمعي از مسئولان استان و نمايندگان شهرهاي خوزستان در مجلس قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس از اهواز، محمود احمدينژاد در چهل و نهمين سفر استاني خود كه دومين سفر استاني به خوزستان است، با شركت در جلسات كارگروههاي تخصصي، نشست با نخبگان، روحانيون، خانواده شهدا و ايثارگران و اصحاب رسانه به بررسي روند اجراي مصوبات سفر نخست خود به استان ميپردازد.
در اين سفر 17 وزير، تعدادي از معاونان و ديگر اعضاي هيئت دولت دكتر احمدينژاد را همراهي ميكنند.
رئيس جمهور در اولين اقدام، دقايقي ديگر در جمع مردم شهرستان اهواز و استقبالكنندگان از ديگر شهرهاي استان، در مصلاي مهديه امام خميني (ره) سخنراني خواهد كرد.
با توجه به اينكه در سفرهاي دوم، رئيس جمهور صرفا در مركز استان ديدار عمومي خواهد داشت، دهها دستگاه اتوبوس به منظور استقبال از وي بامداد امروز مسافران و استقبالكنندگان از احمدينژاد را از شهرهاي خود به اهواز منتقل كردهاند.
اولين سفر رئيس جمهور و هيئت دولت به استان خوزستان، 12 تا 15 دي ماه سال 1385 انجام شد.


