صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توطئه‌هاي تبهكارانه و شيطاني 2 پليس قلابي

کد خبر: ۲۹۳۱۸۰
| |
5255 بازدید
 2 پليس مرموز همه را فريب مي‌دادند تا توطئه‌هاي تبهكارانه و شيطاني خود را به مرحله اجرا درآورند.



به گزارش ایران اين 2 تبهكار نه تنها به اخاذي‌هاي خياباني دست مي‌زدند بلكه در نقش پليس وارد خانه‌هاي اهالي ورامين شده و نيت سياه خود را عملي مي‌كردند.
 
روز شنبه 18 آذرماه سال‌جاري ماجراي رفت و آمدهاي مرموز يك سمند با 2 سرنشين جوان كه لباس پليس بر تن داشتند به پليس 110 ورامين مخابره شد. با اعلام اين گزارش، تيمي از مأموران كلانتري ورامين در محل حاضر شده و مانع حركت آنان شدند.

2 جوان مرموز در حالي كه لباس پليس بر تن داشتند وقتي خود را در برابر مأموران كلانتري ديدند خيلي خونسردانه از خودرو پياده شده و ادعا كردند كه در مأموريت هستند. اين ادعاها در حالي بود كه مأموران كلانتري ورامين به رفتارهاي اين 2مرد مشكوك شده و براي اطمينان از ادعاهاي آنان خواستند تا مدارك شناسايي‌شان را نشان دهند كه در اين لحظه 2 مرد مرموز به تناقض‌گويي افتادند و سعي كردند با ادعاهاي دروغين، پليس را گمراه كنند كه دستشان پيش مأموران رو شد و هر دو دستگير شدند. بدين ترتيب بازپرس مسعودي از شعبه اول دادسراي ورامين دستور داد تا تيمي از كارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پليس آگاهي ورامين براي افشاي ديگر جرم‌هاي اين 2 پليس قلابي وارد عمل شوند.

در گام نخست تحقيقات كارآگاهان «محمد» را كه ادعا داشت همدستش در اين سناريو نقشي نداشته تحت بررسي قرار دادند تا اين كه مشخص شد پليس قلابي كه خود را با مشخصات دروغين به نام محمد معرفي كرده 2 بار سابقه زندان دارد كه هر بار با نام‌هاي جعلي خود را تسليم پليس كرده است.

با اطلاعات به دست آمده كارآگاهان به سراغ صاحب اصلي كارت ملي رفتند كه وي در بازجويي‌ها گفت مدتي بود كيف پولم را دزديده بودند و هيچ اطلاعي از كارت ملي‌ام نداشتم.

در گام بعدي تحقيقات، كارآگاهان پي بردند كه مأمور قلابي نقشه‌هاي سياهش را در شهرك غرب تهران به اجرا درآورده و در نقش مأمور قلابي از مردم اخاذي كرده است. كارآگاهان به سراغ صاحب خودروي سمند كه پليس‌هاي قلابي با آن در خيابان‌ها گشتزني مي‌كردند رفته و پسر جوان كه در شهرك غرب زندگي مي‌كند وقتي فهميد طعمه مأموران قلابي شده حيرت‌زده به پليس گفت: جلوي خودروام را گرفت و مي‌خواست آن را به پاركينگ ببرد و زماني كه التماس كردم مرا ببخشد با چرب‌زباني و گرفتن پول باهم دوست شديم و هر روز باهم در تماس بوديم كه بعد از مدتي به بهانه كلاس‌هاي آموزش نوپو و گرفتن مجوز براي حمل گاز اشك‌آور خودرويم را در اختيارش قرار دادم تا بتواند مرا به اين كلاس‌ها ببرد و من نيز كه به چرب‌زباني‌ها و لباسي كه در تن داشت اطمينان كرده بودم فكر نمي‌كردم طعمه يك تبهكار شده باشم.

تحقيقات گسترده پليسي نشان داد كه مأمور قلابي به بهانه‌هاي مختلف و با وجود پوشيدن لباس پليس از طعمه‌هايش سرقت كرده و در بعضي از سناريوهايش وارد خانه‌هاي طعمه‌هايش شده و اقدامات شيطاني نيز داشته است.

بنا به اين گزارش، بازپرس مسعودي با توجه به اخاذي‌ها و نقشه‌هاي سياه اين 2 پليس قلابي خواست تا عكس آنان در شوك روزنامه انتشار يابد تا كساني كه طعمه اين 2 مرد قرار گرفته‌اند به شعبه اول بازپرسي دادسراي ورامين يا به پليس آگاهي ورامين مراجعه كنند.

سرگرد گلستاني رئيس اداره مبارزه با سرقت پليس آگاهي ورامين در راستاي اين پرونده به شوك گفت: پليس وظيفه دارد تا كارت شناسايي خود را به مجرم نشان دهد و از همه تقاضا مي‌كنم در صورت مشاهده مأموران از آنان بخواهند كارت شناسايي خود را نشان دهند و اگر ديدند رفتارهايشان مرموز است با پليس 110 تماس بگيرند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟