صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

آمادگی مجلس برای رفع خلا قانونی حوزه محیط زیست

کد خبر: ۲۹۰۵۵۵
| |
1794 بازدید

رئیس فراکسیون محیط زیست وتوسعه پایدار مجلس، با بیان اینکه این فراکسیون آماده رفع خلاهای قانونی حوزه محیط زیست است، گفت: از مسئولان سازمان محیط‌زیست خواستیم تا پیشنهادات خود را برای رفع خلاء‌های قانونی ارائه کنند.

محمدرضا تابش در گفت وگو با خانه ملت، با بیان اینکه فراکسیون محیط زیست و توسعه پایدار مجلس آماده رفع خلاهای قانونی حوزه محیط زیست است، افزود: طی نشستی که اعضای فراکسیون با مسئولان سازمان حفاظت محیط زیست داشتند به مدیران این سازمان اعلام کردیم که مجلس آماده اصلاح قوانین موجود یا تصویب قوانین جدید در حوزه محیط زیست است.

نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: بر این اساس از مسئولان سازمان محیط‌زیست خواستیم تا خلاء‌های قانونی حوزه محیط زیست را بررسی و پیشنهادات خود را ارائه کنند تا در صورت لزوم طرحی از سوی مجلس یا لایحه‌ای از سوی دولت برای رفع آنها پیشنهاد شود.

وی درباره اظهارات مطرح شده از سوی مسئولان سازمان حفاظت محیط زیست مبنی بر قانع شدن فراکسیون محیط زیست وتوسعه پایدار مجلس شورای اسلامی از توضیحات معاونان این سازمان درباره آلودگی هوا، افزود: در جلسه‌ گذشته فراکسیون محیط زیست مجلس با معاونان سازمان حفاظت محیط زیست بحث آلودگی هوا بررسی و در جمع‌بندی نهایی، سازمان حفاظت محیط زیست مسئول اصلی آلودگی هوا شناخته شد.

نماینده مردم اردکان در مجلس نهم، یادآور شد: در این جلسه بنا شد تا کوتاهی و قصور احتمالی سایر دستگاه‌ها در همکاری با سازمان حفاظت محیط زیست در بحث کاهش آلودگی هوا در جلسات بعد به نمایندگان مجلس اعلام شود.

تابش ابراز امیدواری کرد، ارائه مباحث و راهکار‌های کارشناسان سازمان حفاظت محیط زیست و اعضای فراکسیون محیط زیست مجلس در نهایت منتج به نتیجه مطلوب در بحث کاهش آلودگی هوا شود.

رئیس فراکسیون محیط زیست وتوسعه پایدار مجلس شورای اسلامی، درباره پیگیری فراکسیون محیط زیست درمورد پلنگ دماوند، گفت: از آنجا که در این زمینه ابهاماتی وجود دارد، قرار است گزارش کارشناسی و بررسی‌های انجام شده از سوی سازمان حفاظت محیط زیست تدوین و به مجلس ارائه شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...