صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ترکيه با سفر هيئت پارلماني ايران موافقت نکرد

کد خبر: ۲۹۰۳۶۰
| |
15423 بازدید
حجت الاسلام حسين سبحاني نيا عضو کميسيون امنيت ملي مجلس در گفت وگو با خراسان از متوقف ماندن سفر هيئت پارلماني ايران به ترکيه براي پيگيري آزادي ۴۸زائر ربوده شده ايراني در سوريه خبر داد.

عضو هيئت رئيسه گفت: از آن جا که طرف ترک با ملاقات اين کميته با تعدادي از مقامات ترکيه موافقت نکرده اين سفر فعلاً متوقف مانده است در همين حال شنبه گذشته العالم از آزادي يک گروگان ايراني که کارمند و رايزن فرهنگي سفارت ايران در دمشق بود در سوريه خبر داد براساس اين گزارش وي که مجيد عادلي نام دارد طي عمليات اخير ارتش سوريه در منطقه ريف دمشق از اسارت تروريست هاي مسلح آزاد شده است.

با انتشار اين خبر سايت ديپلماسي ايراني در گزارشي مدعي شد به نظر مي رسد علاوه بر اتباع ايراني گروگان که وزارت خارجه از آنها ياد مي کند تعدادي ديگر توسط معارضان مسلح در سوريه ربوده شده اند.

خراسان اين ادعاي سايت ديپلماسي ايراني را با حسن قشقاوي معاون کنسولي و پارلماني وزارت خارجه مطرح کرد وي در اين باره با بيان اين که از اين موضوع اطلاعي ندارم گفت: بايد در اين باره بپرسم تا بتوانم پاسخ دقيق بدهم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟