صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
بائوج لاهوتی :

مطبوعات حلقه واسط بین مردم و مسئولان هستند

کد خبر: ۲۹۰۰۰۹
| |
1632 بازدید

عضو هیئت رئیسه فراکسیون مدیریت شهری و روستایی مجلس در مورد مشکلات اقتصادی به وجود آمده برای مطبوعات کشور گفت: مطبوعات، چشم دولت و حلقه واسط بین مردم و مسئولان هستند و نقش مهمی در ترسیم مشکلات کشور و همراهی مردم با دولت دارند، بنابراین باید حمایت مالی شوند.

مهرداد بائوج لاهوتی، در مورد شکایت ۲۳ نفر از مدیران مسئول  روزنامه‌های غیردولتی طی نامه‌ای سرگشاده به رئیس‌جمهور، مبنی بر ضرورت حل مشکل اقتصادی مطبوعات کشورگفت: باید مشکل اقتصادی مطبوعات از زوایای مختلف مورد بررسی قرار گیرد. در نگاه اول، نشریاتی که تازه وارد میدان شده‌اند، از روش‌های هنری خودشان استفاده کنند و سریع در افکار مردم جای گیرند و با بالا بردن تیراژ و با استفاده از درج  مطالب متنوع و نوین، برای جذب مخاطب در جامعه، تلاش کنند.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی درادامه افزود: هم‌اکنون در کشور، مطبوعات از نظر آزادی بیان، محدود نیستند و به راحتی می‌توانند اعتقاداتشان را بیان  و در افکار ملت تحول ایجاد کنند. و تنها باید خط قرمزهای تعیین شده را رعایت کنند، شاید در این مورد برخوردهایی نیز با برخی از مطبوعات وجود داشته، ولی این برخوردها نیز به طور صحیح صورت گرفته است.

بائوج لاهوتی تصریح کرد: دولت نیز نباید حمایتش را از مطبوعات  قطع کند و باید مشکل ارز مرجع را برای آن‌ها حل کرد، چراکه آن‌ها با توجه به رسالت فرهنگی که در جامعه دارند ، حلقه واسط بین مردم و مسئولان هستند و در صورتی که حمایت نشوند، به طور قطع دچار بحران و مشکل اقتصادی شده و در انجام رسالتشان با مشکل روبرو خواهند شد.

عضو کمیسیون عمران مجلس  تصریح کرد: دولت  باید مشکلات مطبوعات را حل کند، چراکه آن‌ها چشم دولت هستند و به راحتی می‌توانند مشکلات مردم را به دولت و زحمات دولت را نیز به ملت انتقال دهند. بنابراین باید حمایت مالی شوند چراکه فضایی بالاتر از مطبوعات در کشور وجود ندارد، همچنین نقش مهمی برای بیان مشکلات کنونی در عرصه اقتصاد و ترسیم و تبیین آن در جامعه دارند که باعث می‌شود، مردم در حل این مشکل، دولت را همراهی کنند.

۲۳ نفر از مدیران مسوول عضو انجمن روزنامه‌های غیردولتی طی نامه‌ای سرگشاده به رئیس‌جمهور تاکید کردند: اگر برای اقتصاد مطبوعات چاره اندیشی نکنید، ناچار به توقف انتشار هستیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار