نظارت بر انتخابات فقط بر عهده شورای نگهبان است
عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان این که نظارت بر انتخابات نباید به دستگاه دیگری داده شود، گفت: واگذاری این مسئولیت به دستگاه دیگری تداخل در وظایف دستگاههای اجرایی کشور است.
ناصر سودانی در نشست علنی امروز (سهشنبه ۱۴ آذر) مجلس شورای اسلامی در بررسی ماده ۴ قانون انتخابات ریاست جمهوری با استناد به اصل ۵۸، ۶۰ و ۱۱۸ قانون اساسی در اخطار خود گفت: ماده ۴ اصلاحیه قانون انتخابات بیان می دارد که مسئولیت نظارتی با تغییر لفظ هیات اجرایی در واقع به وزارت کشور داده شده است .
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با بیان این که هیات یازده نفره معرفی شده در ماده ۴ اصلاحیه قانون انتخابات برخلاف اصل ۵۸، ۶۰ و ۱۱۸ قانون اساسی است، افزود: اعمال کارهایی که مربوط به قوه مجریه است جز در مواردی که در قانون بر عهده رهبری گذاشته است از جمله این قانون بر عهده شورای نگهبان است.
عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به این که وظیفه نظارت بر انتخابات بر عهده شورای نگهبان است تصریح کرد: واگذار کردن این وظیفه به دستگاه دیگری تداخل وظیفه خواهد بود.
دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی با وارد ندانستن اخطار سودانی در پاسخ به این اخطار تاکید کرد: در این ماده بین نظارت و اجرا تفاوت قائل شده است زیرا این مورد در شوراهای شهر مطرح شد و شورای نگهبان آن را تایید کرد.


