صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آيت‌الله مکارم: آيا حقوق بشر يعني صهيونيست‌ها؟

اين مرجع تقليد تصريح کرد: رييس جمهور جديد آمريکا مانند ساير دولت‌هاي آمريکا، جمهوري اسلامي ايران و مسلمانان را تهديد مي‌کند، چون ادامه حيات آنها در ناامني دنيا است و اگر دنيا ناامن باشد منافع آنها تامين است.
کد خبر: ۲۸۸۱۷
| |
2660 بازدید

آيت‌الله مکارم شيرازي گفت: آمريکا را يک نفر اداره نمي‌کند بلکه گروهي پشت صحنه، عروسک‌ها را عوض مي‌کنند که همان جهان‌خواران هستند و مي‌خواهند دنيا تحت سيطره اقتصادي آنان باشد.

به گزارش ايسنا، آيت‌الله مکارم شيرازي در ديدار اقشار مختلف مردم با اشاره به تحولات اخير جهان و جنايات رژيم صهيونيستي و نقض حقوق بشر اظهار كرد: به خيال بعضي‌ها چون رييس‌جمهور جديد آمريکا سياه‌پوست است، حقوق بشر را رعايت‌ کرده‌اند در حالي که خبر ندارند گردانندگان اصلي آمريکا که همان صهيونيست‌ها هستند، عوض نشده ‌و تنها مهره را عوض کرده‌اند.

وي افزود: شصت سال از تصويب اعلاميه حقوق بشر مي‌گذرد اما آيا حقوق بشر يعني صهيونيست‌ها؟ و آيا فلسطيني‌ها بشر نيستند؟! آيا اين حقوق بشر است که از آن طرف دنيا عده‌اي بلند شوند و خانه‌هاي عده‌اي ديگر را اشغال کنند و حتي به بچه‌هاي آنان هم رحم نکنند.

اين مرجع تقليد تصريح کرد: رييس جمهور جديد آمريکا مانند ساير دولت‌هاي آمريکا، جمهوري اسلامي ايران و مسلمانان را تهديد مي‌کند، چون ادامه حيات آنها در ناامني دنيا است و اگر دنيا ناامن باشد منافع آنها تامين است.

مکارم‌شيرازي با بيان فرازي از نهج‌البلاغه گفت: عده‌اي جاهل تصور مي‌کنند که اگر قرآن درست خوانده شود و واقعيت آن بيان شود، خريدار نخواهد داشت اما اگر مطابق ميل آنها و بر خلاف آنچه خدا گفته تفسير شود از هر سرمايه‌اي در نظر آنها پرقيمت‌تر است.

وي افزود: امروز هم مانند صدر اسلام کساني هستند که کار خود را تحريف قرآن قرار داده و دست در دست يهود و رييس جانيان بني‌اسراييل گذاشتن را به تقريب اديان تفسير مي‌کنند و اين براي جهان اسلام شرم‌آور است.

بنا به گزارش مرکز خبر حوزه، مكارم شيرازي افزود: اما اگر حزب‌الله لبنان بر دشمن شماره يک اسلام پيروز مي‌شود، اعلام مي‌کند که نبايد کسي به حزب‌الله کمک کند.

اين مرجع تقليد بيان كرد: تحريف‌کنندگان قرآن، بي‌بندوباري را به نام آزادي، جنايت را به نام حقوق بشر و عفت را به ضعف نفس تفسير و به مردم معرفي مي‌کنند.

مکارم‌شيرازي گفت: ملت‌هاي اسلامي بيدارند اما بعضي دولت‌هاي اسلامي هنوز خوابند چون با ملت‌هايشان نيستند، اگر دولتي متکي به ملت‌ باشد مجبور نيست پشتيبان از خارج داشته باشد.

وي افزود: جمهوري اسلامي با تکيه بر مردم در چارچوب قوانين از وجود رهبري بزرگوار برخوردار است که با ارشادات او کشور به نحو احسن اداره مي‌شود.

مكارم شيرازي با تاکيد بر اينکه بايد از هر زمان ديگر آماده‌تر باشيم اظهار كرد: بايد اعتقادات اسلامي را در مردم قوي کنيم و نگذاريم دشمن در ما ايجاد اختلاف کند و جوانان را در مذهب متزلزل و آلوده به فساد اخلاقي کند.

اين مرجع تقليد تصريح کرد: آنچه ما را در جبهه‌هاي سخت با دشمن پيروز مي‌کند همين اعتقادات، ايمان به خدا و شهادت‌طلبي است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟