صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

معرفی تنیس باز با گواهی تحصیلی نامعتبر!

کد خبر: ۲۸۶۱۶۰
| |
2659 بازدید

رییس فدراسیون تنیس از اعلام رای کمیته‌ انضباطی در مورد عدم تایید گواهی اشتغال به تحصیل بازیکن تیم نیرو نشاط تهران خبر داد.

مجید شایسته در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به این که گواهی اشتغال به تحصیل محمد مهذب نیا، بازیکن تیم نیرو نشاط تهران از سوی دانشگاه مربوطه مورد تایید قرار نگرفت، جلسه کمیته‌ انضباطی تشکیل و در آن مورد تخلف انجام شده تصمیم گرفتند که در نهایت وی را به پرداخت 10 میلیون ریال جریمه نقدی و دادن تذکر کتبی محکوم کردند.

شایسته با ابزار ناراحتی از رای صادره ، تصریح کرد: من و مسئولان فدراسیون تنیس از نتیجه‌ جلسه کمیته‌ انضباطی رضایت نداریم و این رای را به صلاح تنیس و ورزش کشور نمی دانیم و از دیدگاه من که رییس فدراسیون هستم، تخلف بسیار بدی انجام شده و تنها در نظر گرفتن جریمه نقدی و دادن تذکر کتبی به صلاح نیست و البته ما موظف هستیم به رای کمیته‌ انضباطی احترام بگذاریم.

وی در پایان بیان کرد: با توجه به این که در این پرونده‌ شاکی، سازمان لیگ تنیس بوده باید دید که هر دو طرف دعوی (سازمان لیگ تنیس و محمد مهذب نیا) به رای صادره اعتراضی دارند یا نه؟

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟