صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حمایت از تولید ملی کلید حل مشکلات اقتصادی است

کد خبر: ۲۸۵۷۳۱
| |
1653 بازدید
 نماینده مردم فلاورجان در مجلس گفت: دولت به صورت جدی برای موضوع تورم چاره‌اندیشی کند.

حجت‌الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری بر حمایت از تولید ملی و کار و سرمایه ایرانی، در حال حاضر این موضوع مهمترین اولویت کشور محسوب می‌شود.

موسوی لارگانی افزود: در شرایط کنونی که ما با نوسانات ارز روبرو هستیم دولت باید به صورت جدی برای موضوع تورم چاره‌اندیشی کند چرا که این مسئله به معیشت مردم ارتباط دارد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس به تحریم‌ها و فشارهای غرب علیه ایران اشاره و اظهار داشت:‌ در شرایط کنونی لازم است که وابستگی ما به کشورهای دیگر و نفت کم شود تا بتوانیم خودمان را تغذیه کنیم و نیازمان به سایر کشورها کاسته شود.

وی با بیان اینکه رهبر انقلاب چندین مرتبه تذکر داده‌اند تا مسئولین به مسئله تولید ملی توجه کنند، ادامه داد: رهبر انقلاب ضمن حمایت از دولت فرمودند که مسئله تورم و اشتغال هنوز حل نشده بر همین اساس دولتمردان باید برای این مسئله چاره اندیشی کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟