صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رابطه دو سویه میان هنرمندان و مسئولان فرهنگی ضروری است

کد خبر: ۲۸۵۴۳۸
| |
2144 بازدید

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس با تاکید بر تعریف رابطه دو سویه و متقابل میان هنرمندان و مسئولان فرهنگی و هنری کشور، خواستار تهیه تولیداتی غنی و بامحتوا و در پاسخ به نیاز اجتماعی جامعه شد.

سید علی طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به نامگذاری مناطق تهران به نام بزرگان تئاترکشورگفت: باید این نامگذاری، براساس ارزشهای جامعه صورت بگیرد، زیرا ضمن آنکه می‌تواند هنرمندان این عرصه رابه ادامه فعالیت امیدوار کند، در جهت تبلیغ هنرتئاترهم هست.

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا درمجلس شورای اسلامی افزود:‌ ضرورت دارد مردم با تئاتر بیشتر آشنا شوند و مسئولان وزارت ارشاد و هنرمندان تلاش کنند تا تولیداتی غنی و بامحتوا و در پاسخ به نیاز اجتماعی جامعه تولید کنند،آثاری که به ارزشهای جامعه نزدیک باشد.

وی به ضرورت نظارت بر تئاترها تاکید کرد و یادآور شد: ضرورت دارد وزارت ارشاد مشابه برنامه‌ای که برای نظارت محتوای فیلم‌ها تعریف کرده، برای تئاتر هم تدارک ببیند و در آیین‌نامه‌ای به بررسی محتوای تئاترها، نویسنده‌ها و کارگردانان بپردازد و نظارت سازنده ای بر این حوزه وجود داشته باشد.

عضو فراکسیون روحانیون مجلس با تاکید بر تعریف رابطه دو سویه و متقابل میان هنرمندان و مسئولان فرهنگی و هنری کشور، تصریح کرد: مسئولان باید از هنرمندان حمایت کنند تا اگر توقع و انتظاری از چگونگی فعالیت هنری آنها تعریف می‌شود، دلشان گرم باشد که مسئولان نسبت به وضعیت آنها بی‌توجه نیستند.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس عنوان کرد: مسئولان نظام باید به آن اندازه که در توان دارند، نیازهای اولیه هنرمندان را رفع کنند تا دغدغه‌های این قشر بر چگونگی و کیفیت آثار تولیدی آنها تاثیر نگذارد و در آن صورت، می‌توان توقع داشت تمام هنرمندان در راستای انتظارات نظام، حرکت و فعالیت داشته باشند

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟