خداداد:از حيثيتم دفاع خواهم كرد.
در شرايطي كه از شكست بهزاد خداداد در مسابقات هفته سوم دور رفت ليگ برتر تكواندو به عنوان يك شگفتي نام برده شد، اين مليپوش معتقد است بازيكنان سرشناس ديگري نيز در مسابقات ليگ، بازيهايشان را واگذار كردهاند و اين شكست نميتوانست يك شگفتي تلقي شود.
بهزاد خداداد به ايسنا، گفت: هفته قبل در جريان تمرينات تيم مس كرمان، pcl زانوي چپم دچار پارگي شد و دكتر رازي به من توصيه كرد تا در مسابقات اين هفته ليگ بازي نكنم.
وي افزود: حساسيت مسابقه اين هفته برابر دانشگاه آزاد به شكلي بود كه نميتوانستم مسابقه ندهم و به همين دليل با tape كردن پاي مصدومم و آمادگي بسيار خوب به مصاف بابادي از دانشگاه آزاد رفتم.
اين مليپوش تصريح كرد: در پايان راند اول با حساب چهار بر يك از حريفم پيش بودم ولي در راند دوم، اين بار پاي راستم نيز دچار مصدوميت شد تا نتوانم به خوبي بازي را ادامه بدهم و در نهايت نتيجه را واگذار كنم. البته از اينكه نتوانستم مسابقه را ببرم و مثمرثمر باشم، ناراحتم ولي به خود خرده نميگيرم زيرا هدفم موفقيت در مسابقات انتخابي تيم ملي است و حدود 20 روز ديگر از حيثيت بهزاد در اين رقابتها دفاع خواهم كرد.
وي خاطرنشان كرد: همه تماشاگران در سالن مسابقات شاهد آمادگيم بودند و پس از ضربه مجدد به پايم نتوانستم مسابقه را ادامه دهم. اين را نميگويم تا باختم را توجيه كرده باشم ولي در مجموع بايد بگويم كه نشاط و روحيه گذشته حضور در ليگ را ندارم كه دليل اصلي آن مسايل مربوط به المپيك 2008 پكن است. همه كس نميتواند از شوك اتفاقات آن مقطع زماني بيرون بيايد ولي من با تمرين و تلاش سعي كردم تا روحيه گذشته را بازيابم. من نياز به تحول و نشاط دارم و به لطف خداوند اين مساله برطرف خواهد شد.
خداداد با بيان اينكه مصدوميت pcl پاي چپش با وجود مهم بودن ولي به نحوي نيست تا مانع كارايياش شود، اظهار كرد: از نظر جسماني آمادهام ولي از نظر روحي مسايلي را تحمل ميكنم. تمام تلاشم را انجام ميدهم تا به فاصله زماني باقيمانده تا انجام مسابقات انتخابي، با انگيزه بالا بتوانم با شكست حريفان به اردوها دعوت شوم.
بازيكن تيم تكواندو مس كرمان درمورد عملكرد مجموع بازيكنان تيمش برابر دانشگاه آزاد و شكست 6-2 برابر حريف گفت: تكواندوكاران مس ميتوانستند بهتر باشند و خوب بازي نكردند. شايد اين مسابقه پيش از حد لازم حساس شده بود و ميتوانستيم بهتر مسابقه دهيم. البته مسابقات ليگ همچنان ادامه دارد و با استفاده مناسب از زمان موجود، به فكر كسب سه امتياز در مسابقات هفته چهارم هستيم.


