صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

معتمدغرب، وارث اختلافات اپوزیسیون‌

کد خبر: ۲۸۴۶۳۵
| |
2721 بازدید

نمایندگان مجلس با اعتقاد بر اینکه جرج صبرا در شرایط افزایش اختلافات بین گروه‌های مخالف حکومت بشار اسد بر تخت ریاست نشسته تاکید دارند که انتخاب این لیدر مسیحی به عنوان تنها دستاورد نشسته دوحه، نمی‌تواند برگ برنده‌ای برای نجات اپوزیسیون سوریه از اختلافات داخلی باشد.

دور روز پیش بود که خبر انتخاب "جرج صبرا" به عنوان رئیس مسیحی شورای مخالفان سوری به صدر اخبار مربوط به  نشت دوحه و تحولات در سوریه تبدیل شد؛ اتنخابی که در شرایط خلاء حضورنمایندگان اقلیت‌های قومی و مذهبی در بدنه شورای ملی سوریه  و درحالی که ترکیب قالب جمعیتی در سوریه را مسلمانان تشکیل می‌دهند، سوال برانگیز است.

نمایندگان مجلس با اعتقاد بر اینکه جرج صبرا در شرایط افزایش اختلافات بین گروه‌های مخالف حکومت بشار اسد بر تخت ریاست نشسته  تاکید دارند که انتخاب این لیدر مسیحی به عنوان تنها دستاورد نشسته دوحه، نمی تواند  برگ برنده‌ای برای نجات اپوزیسیون سوریه از اختلافات داخلی باشد.
انتخاب جرج صبره شکاف بین معارضین را بیشتر می‌کند

 

حسین شیخ الاسلام در گفت‌و گو با خانه ملت، در خصوص انتخاب جورج صبره  به عنوان رئیس مخالفان سوریه، اظهار داشت: معارضین سوریه در انتخاب لیدر برای هدایت آشوب‌ها دچار سردرگمی آشکاری شده‌اند.

مشاور رئیس مجلس و مدیر کل امور بین‌الملل مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه  انتخاب "جرح صبره"نشانگر اجرایی کردن خواسته‌های غرب از سوی معارضین است، افزود: برهان قلیون به عنوان اولین لیدر گروه معارضین سوری شخصی ضد دین بود، وی  مقاله‌ای در راستای توهین به پیامبر اسلام(ص) در این کشور منتشر کرد و پس از آن مجبور به ترک سوریه شد.
 
معارضین تحت حمایت غرب، پیش از آنکه به منافع ملت سوریه توجه داشته باشند، برای حامیان خود خوش رقصی می‌کنند.
 
وی،ادامه داد: از آنجایی که برهان غلیون فردی ضد دین و غربی  بود در ابتدا از سوی  معارضین  برای لیدری انتخاب و معرفی شد و امروز فردی مسیحی را با کنار گذاشتن وی جایگزین کرده‌اند.

شیخ الاسلام، با بیان اینکه معارضین سوریه خواسته‌های دیکته شده غرب را اجرایی می‌کنند، گفت: معارضین تحت حمایت غرب، پیش از آنکه به منافع ملت سوریه توجه داشته باشند، برای حامیان خود خوش رقصی می‌کنند.

مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه انتخاب جرج صبره منجر به افزایش شکاف میان معارضین خواهد شد، افزود: مخالفین مسلح دولت بشار اسد پیش از آنکه میان خود اجماع و اتحاد داشته باشند اختلاف داشته که با انتخاب اخیر بر دامنه این اختلافات افزوده خواهد شد.

شیخ الاسلام با بیان اینکه اختلافات اساسی در میان معارضین آشکار بوده است، گفت: انتخاب فردی مسیحی به عنوان لیدر در میان گروهی که ادعا به مبارزات اسلامی دارد نشانگر دو گانگی در سیاست‌های معارضین است که در ظاهر شعار مبارزات اسلامی می‌‌دهند و در باطن به گونه‌ای دیگر رفتار می‌کنند.

 افزودن مسیحیان به صف معارضان، سناریوی جدید مخالفان اسد

 
 
محمد صالح جوکار در گفت‌و گو با خبرگزاری خانه ملت، در خصوص انتخاب جورج صبره  به عنوان رئیس مخالفان سوریه، اظهار داشت: عدم اطمینان از پیروزی معارضین مسلحی که با هزینه‌های هنگفت از سوی غرب حمایت می‌شوند، غرب و رژیم صهیونیستی را به تکاپو انداخته تا با انتخاب فردی مسیحی، سناریوی نو در بحران سوریه را اجرایی کند.

نماینده مردم یزد و صدوق در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شکست‌های اخیر معارضین، غرب را در رسیدن به خواسته‌های خود ناامید کرده است، تصریح کرد: عدم موفقیت معارضین سوری و ایجاد شکاف میان آنها، غرب را برآن داشته تا با انتخاب فردی مسیحی به عنوان رئیس معارضین، مسیحیان سوریه را با خود همراه سازد.

وی،  با بیان اینکه اوباما پس از انتخاب مجدد به عنوان رئیس جمهوری آمریکا  با راهبردی جدید در قبال بحران سوریه گام برمی دارد، گفت: ممکن است رویکرد جدید باراک اوباما نظامی باشد، اما وقوع این امر دامنه بحران این کشوررا به همسایگان سوریه نیز سرایت خواهد داد واز سوی دیگر منطقه پر التهاب خاورمیانه را با چالش‌های جدی مواجه خواهد کرد.
 
عدم موفقیت معارضین سوری و ایجاد شکاف میان آنها، غرب را برآن داشته تا با انتخاب فردی مسیحی به عنوان رئیس معارضین، مسیحیان سوریه را با خود همراه سازد.
 

نماینده اصولگرای مجلس نهم با بیان اینکه مخالفین سوری نیز لیدری فردی مسیحی را نخواهند پذیرفت، افزود:  با توجه به بافت مردم سوریه، انتخالب فردی غیر مسلمان غیر قابل قبول خواهد بود و شکاف میان‌ مخالفان را افزایش خواهد داد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه بازگشت ثبات به سوریه تنها باید در داخل مرزهای این کشور دنبال شود، گفت: برگزاری نشست‌های متعدد به بهانه حمایت از مردم سوریه  بیشتر برای مداخله در امور داخلی این کشور است و برای بازگشت آرامش و گذار از بحران،  تنها باید دولت این کشور و مخالفان با فراهم کردن زمینه‌های گفت‌وگو از طریق مسالمت آمیز آرامش را به این کشور بازگردانند.

گردهمایی مخالفان سوریه به آشوب‌ها دامن زد

 

سید سعید زمانیان دهکردی در گفت‌و گو با خانه ملت، به ارتباط میان نشست معارضان سوریه در دوحه و تشدید بمب‌گذاری‌ها در سوریه اظهار داشت: در بحث مسائل و مشکلات سوریه عرب‌های متعصب و همچنین سران سر سپرده کشورهای عربی نقش اساسی ایفا می‌کنند.

 
 
همزمانی سفر دیوید کامرون به کشورهای عربی حوزه خلیج فارس، نشست سران معارض سوریه و تشدید بمب‌گذاری‌های در این کشور، اوضاع منطقه را پیچیده‌تر کرده است.
 
نماینده مردم شهر کرد در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: سران سر سپرده کشورهای عربی از تمام تجهیزات و منابع مالی خود به منظور تشدید بحران در سوریه استفاده می‌کنند و در صورتی که به عمق این حمایت‌های تروریستی نگاهی کنیم تنها دشمنی با مسلمانان را خواهیم یافت.

وی با بیان اینکه گردهمایی مخالفان سوریه در دوحه قطر به آشوب‌ها دامن زد، گفت: همزمانی سفر دیوید کامرون به کشورهای عربی حوزه خلیج فارس، نشست سران معارض سوریه و تشدید بمب‌گذاری‌های در این کشور، اوضاع منطقه را پیچیده‌تر کرده است.

عضو کمیسیون برنامه، محاسابات و بودجه در مجلس نهم، به نقش صهیونیست‌ها و کشورهای غربی در ایجاد بحران در سوریه اشاره کرد و بیان داشت: دست استکبار جهانی را می‌توان آشکارا در بحران داخلی سوریه مشاهده کرد.
تشدید بحران‌ در سوریه نتیجه نشست ضد سوری دوحه
 

 
محمدحسن آصفری در گفت‌و گو با خانه ملت، با یادآوری نشست اخیر سران گروه‌های تروریستی و مخالف دولت سوریه  در دوحه قطر و کمک کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس به این شورا، گفت: در صورتی که دولت‌های دنیا به دنبال آرامش در سوریه هستند باید به دولت این کشور کمک کنند نه  اینکه با حمایت‌های بی دریغ به مخالفان دولت سوریه بپیوندند.
 
نماینده مردم اراک و کمیجان در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: گام نخست به منظور ایجاد آرامش در سوریه خروج نیروهای نظامی سایر کشورها از این کشور و سپس زمین گذاشتن سلاح‌ها از سوی معارضان سوریه است تا بتوان آرامشی نسبی را در این کشور به وجود آورد.

وی، با بیان اینکه برخی کشورها از درگیری‌های به وجود آمده میان تروریست‌ها و دولت سوریه نفع می برند، ادامه داد: در درگیری‌ها  سوریه برخی کشورها به دنبال منافع خود هستند.

نماینده اصولگرای مجلس نهم، ادامه داد: دولت‌های عضو اتحادیه عرب به جای ایجاد آرامش و کمک به دولت سوریه، تروریست‌های درون این کشور را از نظر سلاح تامین می‌کنند.

 
نشست گروه‌های مخالف دولت سوریه برای تعیین رهبری واحد در دوحه قطر تنها تشدید بحران‌ها در سوریه را در پی خواهد داشت.
 
عضو کمیسیون امنیت و سیاست خارجی مجلس نهم، تاکید کرد: رژیم صهیونیستی و آمریکا نیز به تروریست‌ها کمک‌های مالی و تجهیزاتی می‌کنند تا به هرچه بیشتر شدن بحران‌های داخلی سوریه دامن بزنند.
 
آصفری، با بیان اینکه با وجود قتل و کشتار غیر نظامیان در سوریه تمامی مجامع بین‌المللی سکوت کرده‌اند، گفت: نشست دوحه نتیجه سکوت مجامع بین‌المللی است که زمنیه را برای گستاخ ‌ترکردن مخالفین سوری فراهم کرده است.
 
وی، گفت: نشست گروه‌های مخالف دولت سوریه برای تعیین رهبری واحد در دوحه قطر تنها تشدید بحران‌ها در سوریه را در پی خواهد داشت.
 
نماینده مردم اراک و کمیجان در مجلس شورای اسلامی در ارتباط با حمایت کشورهای عربی از تروریست‌های درون سوریه، یادآور شد: کمک به این تروریست‌ها سبب می‌شود تا گروهک‌های تروریستی بیشتری در منطقه شکل گرفته و پس از سوریه گریبانگیر کشورهای آنان خواهد شد.
 
عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت و سیاست خارجی مجلس نهم با اشاره به نشست گروه‌های مخالف دولت سوریه در دوحه قطر به منظور تعیین رهبری واحد در مقابل دولت سوریه، تصریح کرد: این گونه نشست‌ها هیچ‌گونه جایگاه قانونی نداشته و سبب می‌شود تا بحران‌های داخلی سوریه شدیدتر از قبل شود

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار