صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شاخص بورس عقب نشینی کرد

کد خبر: ۲۸۳۰۳۵
| |
2775 بازدید

شاخص بورس تهران پس از هفته‌ها حرکت مثبت و ثبت رکوردهای جدید، برای اولین بار در آبان 427 واحد ریزش کرد و به کانال 30 هزار واحد عقب نشینی کرد.

به گزارش ایسنا، شاخص بورس تهران پس از ادامه رکوردشکنی‌های خود در آبان ماه و گذر از مرزهای تاریخی 30 و 31 هزار واحد، امروز از روند پر شتاب خود دست کشید و برای اولین بار در دومین ماه پاییز 427 واحد ریزش کرد و تا نیمه ی معاملات به کانال 30 هزار واحدی پرتاب شد.

شاخص بورس تهران که در ششم آبان ماه برای اولین بار وارد مرز 31 هزار واحدی شده بود،امروز از موضع خود عقب نشینی کرد و به 30 هزار و 777 واحد رسید.

افت قیمت و صف فروش نمادهای مطرحی چون فولاد مبارکه،گل گهر،فولاد خوزستان،مخابرات،غدیر،نفت وگاز پارسیان،چادرملوو پالایشگاه بندرعباس باعث ریزش سنگین شاخص و پرتاب شدن آن به کانال 30 هزار واحدی شد.

در بازار امروز حجم معاملات افزایش یافت اما با ریزش شدید قیمت سهام شرکتها و دماسنج بازار سرمایه،ارزش بازار نیز تا سطح 140 هزار میلیارد تومان کاهش یافت.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟