صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خصوصی سازی؛ بهانه‌ واحد‌های آلاینده برای خارج نشدن از شیراز

کد خبر: ۲۸۲۷۴۲
| |
2936 بازدید

نماینده مردم شیراز در مجلس نهم با اشاره به این‌که برخی‌واحدهای صنعتی آلاینده از انتقال به شهرک‌های صنعتی خودداری می‌کنند، اعلام کرد: خصوصی سازی بهانه واحدهای صنعتی آلاینده برای خروج از شیراز شده است.

سید احمد رضا دستغیب در گفت‌وگو با خانه ملت، در رابطه با استقرار واحدهای صنعتی آلاینده گفت: برخی از صنایع آلایندگی بسیاری دارند به ویژه صنایع مادر که حجم بیشتری از آلایندگی را اعم از گرد و غبار و مواد شیمیایی در هوا منتشر می‌کنند در حریم شهر واقع شده‌اند.

نماینده مردم شیراز در مجلس نهم افزود: پیگیری‌های زیادی انجام شده اما هر بار به بهانه‌های مختلفی انتقال واحدهای صنعتی آلاینده به خارج از شهر و شهرک‌های صنعتی به بعد موکول می‌شود.

 وی یکی از بهانه‌ها را در زمینه عدم خروج واحدهای صنعتی آلاینده ، فرآیند خصوصی سازی در ارتباط با برخی صنایع آلاینده عنوان کرد و افزود: مالکان جدید برخی از این صنایع فرصت زمانی بیشتری را می‌خواهند تا پس از خریداری واحد صنعتی بتوانند نسبت به رفع آلایندگی اقدام کنند.

نایب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درمجلس نهم تصریح کرد: این مسئله نیز باعث شده تا نتوانند فشار زیادی را به صنایع آلاینده وارد کنند.شرایط جابه جایی و مشکلاتی که در ارتباط با صنایع اخیرا ایجاد شده باعث شده با آنها مدارا کنند.

وی با بیان این‌که در شهرک‌های صنعتی مشکل تأمین آب وجود ندارند، اظهار داشت: وضعیت شهرک های صنعتی شیراز در بین سایر شهرک های صنعتی کشور خوب است.

نماینده مردم شیراز در مجلس نهم افزود: در صورتی که کارخانه‌ها برای خروج از شهر شیراز پیش قدم شوند، با آنها همکاری کرده و تسهیلاتی برای آنها فراهم می‌شود.    

وی با بیان این‌که هیچ نگرانی از بابت تهیه زیرساخت‌ها برای ایجاد شهرک‌های صنعتی وجود ندارد، تصریح کرد: سهم صنایع استان فارس بسیار پایین است و باید برای افزایش این سهم تلاش کرد.

نایب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درمجلس نهم دلیل این امر را تمرکز سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی اعلام کرد و افزود: در زمینه صنعت ضعیف هستیم و ضرورت برنامه‌ریزی برای آینده بیش از گذشته مشهود است.

وی درباره پیشرفت برخی استان‌ها در بخش صنعت گفت: صنایعی که در استان‌ها پیشرفت داشتند با ارز ۷ تومان و سال‌ها پیش آغاز به کار کردند؛ در حال حاضر با توجه به قیمت دلار شرایط راه‌اندازی صنعت سخت ترشده است.  

دستغیب با بیان این‌که شرایط کشاورزی در استان فارس آسیب جدی وارد کرده است، مطرح کرد: با کاهش منابع آبی که در استان مواجه هستیم کشاورزی با مشکلات بیشتری مواجه شده است.

نایب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درمجلس نهم تأکید کرد: برای خروج از این وضعیت، باید راه‌اندازی صنایع کوچک و بزرگ در دستور کار قررا گیرد.

وی متذکر شد: با توجه به ظرفیت بخش کشاورزی توجه به راه‌اندازی صنایع کوچک و صنایع تبدیلی در استان فارس که مرتبط با کشاورزی باشد، ضروری به نظر می‌رسد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟