صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اخراج سرمربيان النصر و الشباب عربستان

کد خبر: ۲۸۱۸۸
| |
1673 بازدید

مسولان باشگاه‌هاي الشباب و النصر عربستان سرمربي خارجي تيم‌هاي خود را برکنار کردند.

به گزارش ايسنا؛ مسولان باشگاه الشباب در حالي که در اين هفته تيم‌شان با نتيجه 5 بر صفر به برتري رسيده بود در اقدامي عجيب "تيرپومپيدو" آرژانتيني را از سمت سرمربي‌گري اين تيم برکنار و "انزوهيگتور" هم‌وطن وي را جايگزين او کردند.

تيم الشباب هم اکنون با 22 امتياز در رده‌ي سوم جدول رده‌بندي ليگ عربستان قرار دارد.

هم‌چنين در اقدام ديگر مسولان تيم رده چهارمي النصر پس از شکست مقابل الاهلي در فينال جام باشگاه‌هاي خليج فارس، مربي کروات خود "راديون جاسانيم" ملقب به «رادان» را از کار اخراج و "ادگار پيريرا" مربي تيم جوانان باشگاه خود را موقتا جايگزين او کردند.

در ليگ عربستان در حال حاضر و درپايان هفته دوازدهم، تيم الاتحاد با30 امتياز صدرنشين است؛ الاهلال با 27؛ الشباب با 22 و النصر با 18 امتياز در رده‌ي دوم تا چهارم قرار دارند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟