بحران مالي جهان در كشورهاي عربي؛
تأثير سقوط معاملات مسكن امارات بر بازار مسكن كويت
همه ساله در ماه رمضان و روزهاي داغ تابستان، شاهد ركود معاملات در امارات بودهايم، اما در سال جاري، بحران مالي جهان موجب شده است كه بازار مسكن در امارات و كويت به شدت سقوط كرده و سرمايهگذاران سردرگم شوند.
کد خبر: ۲۸۰۱۹
| | 12322 بازدید
سرويس بينالملل «تابناك» ـ معاملات مسكن و فضاي تجاري در امارات متحده عربي به ويژه دبي در سه ماه گذشته، با سقوط 75 درصدي در حجم معاملات و سقوط 56 درصدي در ارزش معاملات روبهرو شده است.
«الجزيره» امروز در گزارشي به تسري اين وضعيت به كويت نيز اشاره كرده و ميافزايد: همه ساله در ماه رمضان و روزهاي داغ تابستان، شاهد ركود معاملات در امارات بودهايم، اما در سال جاري بحران مالي جهان موجب شده است كه بازار مسكن در امارات و كويت به شدت سقوط كرده و سرمايهگذاران سردرگم شوند.كويت كه از چند سال پيش، وابستگي بودجه به دلار را قطع كرده، از آغاز امسال، خريد و فروش مسكن در كشور را به شدت محدود كرده بود و بهرغم اين موضوع پس از امارات، بيشترين زيان اقتصادي را از بحران مالي جهان متحمل شده است.
اين گزارش شايد روند عادي بحران مالي در امارات را نشان دهد، اما با توجه به سرمايهگذاريهاي كلان ايرانيان در امارات، به ويژه در بخش مسكن و بيمه نكردن اين سرمايهگذاريها به دليل تحريمهاي ايران، اين هشدار را به هموطنان سرمايهگذار در دبي ميدهد كه هر چه سريعتر براي از بين نرفتن سرمايههايشان اقدام كنند تا شاهد از بين رفتن اندوختههايشان نباشند.
اين در حالي است كه در ماه گذشته، بورس امارات نيز با مشكلات و كاهش ارزش روبهرو بوده است و آمريكا وعده حمايتهاي مالي براي غلبه بر مشكل مالي پيش آمده امارات را داده است، اما تاكنون اين كشور نتوانسته است بر مشكلات خود چيره شود.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟





