صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کاظمی، سفیر ایران در بسکتبال کالج های آمریکا

کد خبر: ۲۸۰۰۴
| |
3252 بازدید

ارسلان کاظمی بازیکن ایرانی و جدید بسکتبال کالج رایس شرایط جالبی دارد. او فقط دوست دارد بسکتبال بازی کند اما مگر می شود حضور یک ورزشکار ایرانی در آمریکا سوژه جالبی نباشد.

به نوشته سرمايه، ارسلان این روزها بیشتر از هر چیز به این موضوع فکر می کند که می تواند اولین بازیکن ایرانی باشد که در مسابقات کالج های آمریکا بازی کند: «به اینکه ایرانی هستم افتخار می کنم ولی بیش از هر چیز من فقط یک بازیکن بسکتبال هستم.»

ارسلان از کشوری آمده که رابطه اش با آمریکا یکی از مسائل همیشه مورد بحث است: «مردم می گویند شاید شخصی مثل من بتواند رابطه بین دو کشور را بهتر کنید یا اینکه حضور من در تیم بسکتبال کالج رایس باعث پیشرفت شرایط این تیم شود.

من در مورد هیچ یک از این دو مسئله مطمئن نیستم و به تنها چیزی که فکر می کنم این است که به مدرسه بروم و بسکتبال بازی کنم البته اگر حضور من در اینجا باعث شود مردم آمریکا دید متفاوتی نسبت به ایران و مردمش پیدا کنند و شرایط تیم رایس بهتر شود طبیعی است من از این قضیه خوشحال می شوم.» به نظر می رسد ارسلان کاظمی شخصیت شوخ طبع و البته مسوولی دارد، او تعصب عجیبی نسبت به تیمش دارد.

ارسلان در بازی رایس مقابل سامار به میدان رفت و بعد از باخت تیمش حسابی ناراحت بود. او قبل از حضور در کالج رایس به خوبی از شرایط این تیم آگاه بود ولی در حالی که پیشنهادهای بهتری از مدارسی مثل میسوری، مریلند، ممیفیس استنفورد و... داشت کالج رایس را انتخاب کرد. کاظمی که پیش از این در مدرسه پترسون در کارولینای شمالی بوده از هوستون به عنوان خانه دومش نام می برد: «من عاشق شهر هوستون هستم و فکر می کنم این شهر بهترین شهر آمریکاست».

ویزای تحصیلی او - که قابل تمدید نبود -20 جولای امسال بی اعتبار شده و زمانی که کاظمی تابستان امسال با تیم ایران در تورنمنتی در نیوزیلند شرکت کرد از داشتن مجوز برای بازگشت آمریکا مطمئن نبود.

او فوریه به هوستون آمد و طبیعتاً زمان کافی را برای درک این نکته که چه تصویری از کشورش در آمریکا وجود دارد را داشته است. کاظمی اولین تذکر را هنگام ورودش به فرودگاه بین المللی بوش دریافت کرد و حدود شش ساعت مورد بازجویی قرار گرفت. جالب اینکه هیچ کدام از مسوولان امنیتی فرودگاه دنبال این قضیه نرفتند که ارسلان کاظمی اصلاً به چه دلیلی به آمریکا آمده است.

وقتی که همه چیز مشخص شد تازه ارسلان متوجه شد در دوره تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اوضاع به چه منوال است. او می گوید: «همه در مورد کشورم از من سوال می پرسیدند چرا که متاسفانه مردم آمریکا همیشه در مورد ایران فکر این طور فکر می کنند که در این کشور همیشه جنگ و دعوا و منازعه است. این چیزی است که تلویزیون های آمریکایی نشان می دهند در حالی که این تصویر اصلاً درست نیست و کشور من کشوری امنی است. ما فقط سال ها قبل با عراق وارد جنگ شدیم که این موضوع قبل از تولد من بود.»

شاید به دلیل همین ذهنیت باشد که ارسلان در بعضی از روزهایی که در آمریکا بوده شرایط بسیار سختی را تجربه کند مثلاً ممکن است یک نفر روی اینترنت این پیغام را قرار دهد که بورسیه ای که حق یک آمریکایی است در اختیار فردی قرار گرفته که کشورش مخالف دولت آمریکاست احتمالاً در چنین شرایطی ارسلان تنها یک لبخند می زند، درست مثل روزی که یک بازیگر دیگری که درست مثل او حرف می زند و از همان منطقه جهان می آید که ارسلان آمده بود.

در یک مسابقه بسکتبال کالج ها دعوا به دادگاه کشیده شد و کسی به آن توجه نکرد. بسکتبالیست های ایرانی چندان در دنیا شناخته شده نیستند اما حامد حدادی که مدتی قبل توسط باشگاه ممفیس به لیگ توسعه آمریکا فرستاده شد اولین بازیکن ایرانی است که شانس حضور در NBA را پیدا کرد هر چند او به زمان زیادی برای بازی در این لیگ احتیاج دارد اما ارسلان کاظمی که به نظر می رسد بهترین بازیکن بسکتبال زیر 20 سال ایران است می تواند در مسابقات کالج ها خودی نشان دهد.

آنتونی ابراهیم مربی و مشاور ارسلان می گوید: «او می تواند به سطح استاندارد برسد. وقتی که بازی او را در زمین ببینید او تبدیل به بازیکنی می شود که همه به دنبال پیگیری اخبارش هستند و احتمالاً مردم خواهند گفت ما نمی دانستیم چنین استعدادی در خاورمیانه وجود دارد.»

ابراهیم که در هوستون زندگی می کند و مشاور گردشگری است در سفر ارسلان کاظمی به آمریکا بسیار نقش مهمی را ایفا کرد. او که آنالیزور سابق شبکه تلویزیونی Al-Hurra بوده، مسابقات NBA را برای این شبکه گزارش می کرد و برای همین با بازیکنان معروفی از NBA آشنایی دارد. ارسلان در طول تابستان زیر نظر نیک ون اکسل تمرین می کرد و کاملاً روی تمرین متمرکز بود، آنهایی که بازی او را دیده اند در مجموع از عملکرد او راضی هستند.

ارسلان کاظمی از نظر استعداد شبیه به کوین گارنت و گمنام بودن شبیه به تیم دانکن است. او که از نظر فیزیکی در حد یک بازیکن سوپراستار نیست، به عقیده کارشناسان پاسور و مدافع خوبی است و در خدمت تیم است. بن براون سرمربی تیم رایس می گوید: «ارسلان بازیکن مستعدی است و زمانی که برای تیم بازی کرد نشان داد که بازیکن قابل احترامی است. در بازی او نوعی تعهد به تیم به چشم می خورد و او بازیکنی قوی برای کل بازی است.»

به نظر می رسد حضور ارسلان کاظمی در کالج رایس بیشتر از آنکه باعث بهبود رابطه ایران و آمریکا شود به پیشرفت تیم رایس کمک می کند. ارسلان یکی از بهترین بازیکنان تیم ماست و قرار است تمیر جکسون هم به زودی به این تیم منتقل شود. فعلاً که کاظمی توانسته شرایط زندگی در آمریکا را تحمل کند: «خیلی از مردم می پرسند که چه مشکلی بین آمریکا و ایران وجود دارد و چرا این دو کشور اینقدر با هم مشکل دارند؟ من می گویم مشکلی بین مردم دو کشور نیست و فقط دولت ها با هم اختلاف دارند.»

کاظمی امیدوار است روزی را ببیند که بیشتر از آنکه بین این دو کشور اختلاف باشد شباهت باشد. فکر می کنم همه باید منتظر این روز باشیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟