صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

درخواست راه‌اندازی بورس انرژی به کمیسیون نرسیده است

کد خبر: ۲۷۸۸۰۸
| |
2076 بازدید

 حیدری طیب:عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه هنوز درخواستی برای راه‌اندازی بورس انرژی به کمیسیون نرسیده است، گفت: هنوز ابعاد مختلف، تبعات و مزایای طرح راه اندازی بورس انرژی ناپخته بوده و راه‌اندازی آن بدون در جریان قرار دادن کمیسیون انرژی نادرست است.

سید سعید حیدری طیب در گفت‌وگو با خانه ملت در واکنش به راه‌اندازی بورس انرژی، گفت: همچنان از سوی سازمان بورس و اوراق بهادار طرحی برای راه اندازی این بورس به کمیسیون انرژی ارائه نشده است.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه اگر راه‌اندازی بورس انرژی در کمیسیون مطرح شود این مسئله از طریق رسانه‌ها اطلاع‌رسانی می‌شود، افزود: هنوز درخواستی از کمیسیون انرژی برای طرح این مسئله نداشته‌ایم.

وی با تأکید بر اینکه برای راه‌اندازی بورس انرژی اعمال نظرات کمیسیون انرژی اهمیت دارد، ادامه داد: هنوز ابعاد مختلف، تبعات و مزایای این طرح ناپخته بوده و راه‌اندازی آن بدون در جریان قرار دادن کمیسیون انرژی نادرست است.

حیدری طیب با اشاره عمل و صورت دادن کار کارشناسی در مقطع کنونی، تصریح کرد: نباید فضا را طوری رقم زد که ضمن وارد کردن آسیب به اقتصاد کشور التهاب در بازار سرمایه به‌وجود آید و به روند رو به رشد آن ضربه وارد شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس یادآور شد: در نشست کمیسیون متبوعش موضوع راه‌اندازی بورس انرژی مطرح می‌شود چراکه  اعضای این کمیسیون درباره معاملات برق و روند خصوصی‌سازی صنعت برق سخن‌های زیادی دارند.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با حضور در مرکز پژوهش‌های مجلس از آغاز معاملات در بورس انرژی طی چند روز آینده خبر داد و گفت: بورس انرژی با رویکرد معاملات برق در همین هفته آغاز به کار می کند.

این مقام مسئول همچنین از احتمال فعالیت بورس نفت در زیر مجموعه بورس انرژی خبر داد و افزود: این احتمال در دست بررسی است و در بورس کالا تاکنون فقط برخی محصولات پتروشیمی معامله شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار