صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تناقض‌گويي عزيزي براي فرار از محكوميت

کد خبر: ۲۷۸۷۸
| |
1988 بازدید

«همان‌طور كه براي لباس و شلوار زيپ گذاشته‌اند، براي دهان هم بايد زيپ گذاشت.» اين جمله وقتي جالب‌ مي‌شود كه از دهان خداداد عزيزي خارج شود. كسي كه كمتر دانست كي، كجا و به چه كسي بايد چه بگويد!

به نوشته جام‌جم، خداداد كه در آخرين ناهنجاري رفتاري‌اش، با يك خبرنگار درگير شد ، پس از درگيري، مقابل دوربين‌هاي تلويزيوني ادعا كرد او را 10 نفره زده‌اند و بايد بيشتر كتك مي‌خورده، اما حالا مدعي است كه او را نزده است و فقط قصد داشته غائله را ختم به خير كند.

او در حالي مي‌گويد در آن درگيري حضور نداشته كه پس از ضرب‌وشتم فرد مضروب، حتي يك دكمه هم روي پيراهنش نمانده بود و اين چيزي بود كه خودش به ميليون‌ها بيننده تلويزيوني نشان داد. او كه چند ماه پيش و مقابل دوربين‌ برنامه 90، خودش را «بچه پرروترين آدم روي زمين» معرفي كرده بود، بارها ثابت كرده كه ابايي از پرخاشگري جلوي دوربين ندارد. البته خداداد در مواقع لزوم هم به راحتي جلوي همين دوربين‌هاي تلويزيوني گريه مي‌كند.

او در كميته انضباطي زياد اشك ريخت، اما معلوم نبود با اين اشك‌ها چه چيز را مي‌خواهد ثابت كند. اين‌كه بي‌گناه است، مظلوم است و يا پشيمان. دورترين برداشت از اشك‌هاي خداداد همين پشيماني اوست. او معتقد است: برايش سناريو ساخته‌اند، سناريويي كه معاون سازمان تربيت بدني و مديرعامل باشگاه مقاومت سپاسي شيراز هم اجراكننده‌هاي آن هستند.

تمام استدلال خداداد هم براي تبرئه شدن همين يك جمله است: «اگر زده بودم مي‌گفتم زدم»! او با لباسي پاره از يك درگيري شديد، ادعا مي‌كند كاملا بي‌گناه است و البته براي اثبات اين بي‌گناهي، 5 شاهد زنده هم دارد. شهودي كه در كميته انضباطي حاضر شدند و اين در حالي است كه قاسم محمدي (خبرنگار مضروب)‌ با صراحت مي‌گويد: هم مشت اول را خداداد به من زد و هم لگد اول را.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۴ - ۱۳۸۷/۰۹/۱۳
من نه طرفدار خدادادم . نه طرفدار خبرنگار
فقط شما کمال بی انصافیه یک طرفه به قاضی میرین برای دفاع از صنفتون
من طرفدار سایت شما هستم اما دیگه اینکه هرجا پای خبرنگار باشه فکر میکنین مظلوم ترین انسان زمینه یکم اشکال داره.
خبرنگاری که فحش به مادر یکی دیگه میده رو شما جای تقبیح باید اینطوری طرفداریشو بکنین ؟
خدای نکرده تو خیابون یا هرجا یه فحش ناموسی بخورین چه عکس العملی نشون میدین ؟
یه کم انصاف داشته باشین.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار