صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اوغلو: مدل یمن در سوریه اجرایی نیست

کد خبر: ۲۷۷۵۸۴
| |
3490 بازدید
وزیر خارجه ترکیه امروز اذعان کرد که اجرای مدل یمن در سوریه، عملی نیست.
 
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری رویترز، وزیر خارجه ترکیه امروز ضمن مخالفت ضمنی با اجرای طرح شورای خلیج فارس در سوریه، اعلام کرد این طرح در سوریه اجرایی نیست.

احمد داوود اغلو در صحبت‌های خود گفته است که اجرای مدل انتقال قدرت، آنگونه که در یمن رخ داد، دیگر مناسب اجرا در سوریه نیست.

کشورهای عربستان و قطر به دنبال اجرای طرح شورای همکاری خلیج فارس و اجرای مدل انتقال قدرت یمن در سوریه هستند که بر اساس این طرح، «فاروق الشرع» معاون رئیس‌جمهور سوریه، جایگزین بشار اسد می‌شود.

پیش از این جریانهای سیاسی سوریه با اجرای این طرح مخالفت کرده و آن را غیرعملی دانسته بودند.

بر اساس طرح شورای همکاری خلیج فارس «علی عبدالله صالح» دیکتاتور یمن از قدرت برکنار و  «منصور عبد ربه» معاون وی ریاست دولت انتقالی را برعهده گرفت و با برگزاری انتخابات صوری و تشریفاتی رئیس جمهور این کشور شد.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار