صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

«وفا» لغو مجوز و «كيهان كاريكاتور» توقيف شد

کد خبر: ۲۷۷۴۲۳
| |
9350 بازدید
لغو مجوز خبرگزاري «وفا» و توقيف «كيهان كاريكاتور» در جلسه‌ي امروز هیأت نظارت بر مطبوعات اعلام شد.

به گزارش ايسنا، پرونده‌ي خبرگزاری «وفا» با استناد به تبصره‌ي 4 ماده‌ي 1 قانون مطبوعات و نیز رأی قطعی شماره‌ي 9109970900301912 مورخ 14 / 6 / 91 دیوان عدالت اداری مبنی بر لغو مجوز این خبرگزاری بررسی و اعلام شد.

همچنین نشریه‌ي «کیهان کاریکاتور» به‌دلیل انتشار کاریکاتوري موهن نسبت به ساحت مقدس حضرت یوسف (ع) با استناد به مواد 6 و 12 قانون مطبوعات توقیف و مقرر شد پرونده‌ي آن براي رسیدگی به دادگاه فرستاده شود. در ادامه‌ي این جلسه، تقاضاهای تغییر وضعیت، صاحب امتیازی و مدیرمسئولی 30 نشریه بررسی و مورد موافقت قرار گرفت.

در این جلسه با تغییر صاحب امتیازی نشریات «برنامه و بودجه» به «معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی ريیس‌جمهور (مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی)»، «آهنگ زندگی» به «مهدی بگلری»، «صدای تالش» به «علی پورحسن آستانه» موافقت و با تغییر مدیرمسئولی نشریات «تغذیه طیور صنعتی» به «محمدرضا محمد یوسفی» و «بازار و سرمایه» به «مهدی آزادواری» موافقت شد.

همچنین در این جلسه تغییر وضعیت 25 نشریه مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟