صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احتمال تحقیق‌وتفحص از بانک مرکزی

کد خبر: ۲۷۶۹۷۲
| |
2838 بازدید

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس و طراح اصلی تحقیق و تفحص از بانک مرکزی از نهایی شدن این طرح مجلس و اعلام وصول آن طی فردا خبر داد.
 
محمد حسن‌نژاد در گفت‌وگو با فارس با اشاره به وضعیت اقتصاد کشور و اقدامات بانک مرکزی و با بیان اینکه طراح اصلی تحقیق و تفحص از بانک مرکزی بوده، اظهار داشت: بعد از طرح این موضوع بیش از 40 نماینده مجلس طرح تحقیق و تفحص را امضا کرده اند.

وی ادامه داد: بنابراین طرح تحقیق و تفحص از بانک مرکزی نهایی شده و فردا توسط مجلس اعلام وصول می‌شود.

نماینده مردم جلفا و مرند در مجلس در واکنش به این سؤال که تحقیق و تفحص از بانک مرکزی شامل چه مواردی است؟ توضیح داد: این تحقیق و تفحص شامل 4 حوزه ساماندهی نهادهای مالی مانند صندوق‌های قرض‌الحسنه و بحث ادغام بانک‌ها و مؤسساتی مانند بانک تات، مسائل مربوط به بازار ارز و نامعلوم بودن قیمت فروش و چگونگی واریز به حساب خزانه و چند و چون آن ، وجود اشکالاتی در سقف تسهیلات بانکی به حوزه‌هایی مانند صنعت و مسکن و همچنین تعیین نرخ سود 19 تا 21 درصدی از یک طرف و نرخ سپرده‌گذاری 25 درصدی است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟