داور انگلیسی بازداشت شد
یکی از داوران ارشد اتحادیه فوتبال انگلیس به اتهام هک کردن و انتشار اطلاعات محرمانه یکی از همکارانش بازداشت شد.
به گزارش منابع خبری، ˈدین موهاربˈ قرار بود دیدار سه شنبه شب تیم های بارنسلی و پیتربورو را قضاوت کند اما قبل از مسابقه دستگیر شد.
وی متهم است که ایمیل یکی از همکاران خود را در اتحادیه فوتبال انگلیس هک کرده و سپس اطلاعات آن را در اختیار رسانه ها قرار داده است.
سخنگوی پلیس در این باره اعلام کرد: روز یکشنبه در راستای تحقیقات از هک و انتشار اطلاعات خصوصی به اسنادی دست یافتیم که حاکی از دسترسی بدون اجازه این داور 29 ساله به اطلاعات بود.
این اطلاعات متعلق به شخصی به نام ˈجینی فرامپتونˈ مدیر سابق آموزش داوران اتحادیه فوتبال انگلیس است.
خانم فرامپتون که مدت 10 سال بود برای اتحادیه فوتبال انگلیس کار می کرد پس از انتشار اطلاعات محرمانه اش در رسانه ها، تعلیق و سپس اخراج شد.
موهارب نیز هم اکنون مدیر توسعه داوران اتحادیه فوتبال انگلیس است و یکی از داوران لیگ فوتبال این کشور به شمار می رود.
اتحادیه فوتبال انگلیس هنوز در این باره توضیحی نداده است.


