صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
لاهوتی در اخطار قانون اساسی:

اصلاح قانون استخدام معلمان طولانی شده است

کد خبر: ۲۷۴۸۶۳
| |
1736 بازدید

سخنگوی کمیسیون عمران در اخطار قانون اساسی گفت: موضوع اصلاح ماده ۱۷ قانون اساسی تعیین تکلیف استخدام معلمان حق‌ا لتدریسی تاکنون مطرح است.

به گزارش خانه ملت، مهرداد بائوج لاهوتی در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۵ مهر) مجلس شورای اسلامی اصل ۳ بند ۹ را به عنوان اخطار قانون اساسی مطرح کرد و گفت: از پایان مجلس هشتم تاکنون موضوع اصلاح ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف استخدام معلمان حق‌التدریس مطرح است.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس با بیان این که رسیدگی به این اصلاح قانون طولانی شده است افزود: از ابتدای مجلس نهم این موضوع در دستور کار قرار گرفته و امید است امروز جلسه به گونه‌ای مدیریت شود که اصلاح این قانون به اتمام برسد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟